Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Elektrohandschoenen

De handen maken deel uit van de lichaamsdelen die het vaakst getroffen worden bij ongelukken van elektrische aard. Seton biedt u een breed gamma aan van isolerende handschoenen voor elektriciteitswerken: onmisbare beschermingsmiddelen voor electriciens, voornamelijk in de bouw, industrie, energiesector, metallurgie en telecommunicatie.

6 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Elke werkgever is wettelijk verplicht om aan zijn werknemers die elektriciteitswerken uitvoeren persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking te stellen.

De keuze van isolerende handschoenen moet beantwoorden aan bepaalde behoeften en zekere normen: in het kader van de Europese wetgeving moet het isolatieniveau tegen elektrische geleiding duidelijk worden aangegeven; het betreft de norm EN 60903.

Handschoenen voor elektriciens werden speciaal ontworpen om hen te beschermen tegen het risico op elektrisering of elektrocutie bij werken aan elektrische installaties of kabels, die al dan niet onder spanning staan. Het gebruik van overhandschoenen kan onmisbaar blijken voor een verhoogde veiligheid van de arbeider. Onderhandschoenen bieden dan weer een betere grip van de handschoen en dragen bij tot het comfort van de werknemer.

Meer informatie over de verschillende soorten veiligheidshandschoenen vindt u op onze themapagina rond handbescherming.

Voorzie uw electriciens van een volledige bescherming door hen uit te rusten met het juiste Gereedschap en gereedschapskisten , speciaal ontworpen elk risico op elektrische geleiding te verminderen.
Denk er tevens aan om de gevarenzones aan te duiden voor uw werknemers en bezoekers dankzij onze Borden en pictogrammen Elektriciteitsgevaar .