Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Buitenvitrines

Vestig de aandacht op uw affiches, posters en informatieve documenten, met behulp van een weerbestendige vitrinekast voor buiten. U kunt kiezen tussen verschillende formaten, zodat u een buitenvitrine vindt die voldoet aan uw eisen. U kunt ook verschillende Toebehoren voor vitrines toevoegen aan uw vitrines, zodat uw affiches nog meer in het oog springen.

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Binnen een bedrijf moet men dikwijls affiches uithangen, omdat sommige informatie nu eenmaal geraadpleegd moet kunnen worden door alle werknemers, en door iedereen die het bedrijf bezoekt. Het gaat dan om belangrijke informatie zoals documenten in verband met arbeidsinspectie, de bedrijfsarts, tips in verband met de veiligheid, enz. Ontdek onze pagina Posters en Affiches om meer te lezen over deze nuttige documenten.

Een bedrijf moet echter niet alleen officiële documenten uithangen, maar soms gaat het ook om informatie over bepaalde evenementen, reclame-boodschappen, of andere nuttige informatie.

Voor een optimale weergave van al deze documenten, heeft Seton verschillende types vitrinekasten geselecteerd. En om uw informatie ook buiten uw gebouw te kunnen delen, stelt Seton u hier haar gamma met vitrinekasten voor buiten voor. Met deze vitrines voor buiten kunt u uw posters beschermen tegen alle invloeden van buitenaf, zoals regen, wind of uv-stralen.
Voor extra bescherming kunt u ervoor kiezen om uw documenten in Houders en hoezen voor documenten te steken.

Gebruik onze Toebehoren voor vitrines voor een vlotte plaatsing en een goede zichtbaarheid van uw vitrinekast, voor een nog efficiëntere communicatie.