Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Accessoires voor onthaal van personen met handicap

De wet van 3 april 2003 - de gelijke behandeling op grond van handicap of chronische ziekte - impliceert het verkeer van personen in openbare gebouwen, waaronder dus ook van personen met een handicap. Zij moeten dezelfde diensten en voordelen kunnen genieten als mensen zonder handicap. Seton stelt u een uitgebreid gamma voor aan binnenuitrusting voor de veiligheid van personen met een handicap, om zo uw gebouw toegankelijker te maken.

32 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een goede toegankelijkheid zorgt ervoor dat iedereen kan deelnemen aan de activiteiten van het dagelijkse leven. Voor mensen met een handicap is toegankelijkheid nog belangrijker aangezien 'normale' dingen vaak een uitdaging vormen. Zo is het voor personen zonder visuele beperking evident om een trap te herkennen, maar voor een slechtziende of een blind persoon betekent dit een groot gevaar. Zonder een strook met podotactiele noppen of noppentegels loopt deze persoon het gevaar om van de trap te vallen, met alle gevolgen van dien...

Dit is slechts één voorbeeld dat nare gevolgen kan hebben voor mensen met een visuele beperking. Dan zijn er ook nog de mensen met gehoorproblemen of de mensen met een mobiele beperking. Voor al deze personen is het belangrijk een goede en aangepaste binnenuitrusting te hebben die de veiligheid garandeert.

Als u op zoek bent naar borden en pictogrammen, al dan niet aangepast aan personen met een handicap, kunt u onze gamma's Borden en pictogrammen Gehandicapten en Signalering toegankelijkheid bekijken!