Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Stofmaskers FFP1

Voor activiteiten in stoffige omstandigheden of in omgevingen waarin talrijke deeltjes rondzweven bieden de maskers FFP1 een goede basisbescherming. Bovendien zijn de maskers wegwerpbaar, waardoor ze een betere hygiëne in de hand werken.

Welk type mondkapje zoekt u?

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De bescherming van de luchtwegen is essentieel in risicovolle omgevingen. Op een werf of in de ambachtssector kan de hoge concentratie aan stof en rondzwevende deeltjes namelijk schadelijk blijken voor de werknemers; daarom dat zij op doeltreffende wijze moeten worden beschermd.

De stofmaskers FFP1 bieden een uitstekende bescherming tegen katoendeeltjes, grafiet, natriumhydroxide, hooi, enz. Ze kunnen tot 4 keer worden gebruikt voor een duur van telkens 8 uur, waarna ze noodgedwongen moeten worden vervangen.

Verschillende types maskers FFP1 met diverse vormen worden u in dit gamma voorgesteld. Zo kunt u onder meer de aankoop doen van een mondmasker met of zonder ventiel voor de afvoer van vocht en warmte. Om u te helpen het masker aan te schaffen dat het best bij u past, raden wij u aan om de daartoe bestemde pagina te lezen.

Om het dragen van een ademhalingsmasker aan te moedigen, kunt u een Transparante dispenser voor veiligheidsbrillen en ademhalingsmaskers aanschaffen alsook één van onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM .