Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Blanco hanglabels

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over blanco hanglabels Bij Seton vindt u een waaier aan hanglabels om alle controles in uw bedrijf efficiënt en professioneel uit te voeren. Onze blanco hanglabels zijn beschikbaar in verschillende kleuren, materialen en afmetingen en zorgen ervoor dat u specifieke boodschappen kunt overbrengen naar uw collega's. Dit kunnen instructies zijn, maar ook boodschappen die gevaar signaleren.

25 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Blanco hanglabels


Waarom hanglabels gebruiken?

Met een hanglabel kunt u een tijdelijke boodschap bevestigen aan het bedrijfsmateriaal. U kunt het dus op een efficiënte manier markeren, identificeren, klasseren en dateren. In dit gamma vindt u hanglabels die u volledig zelf kunt voorzien van tekst.

Wat zijn de opties voor mijn blanco hanglabel?

Voor een inventaris of een productindeling, wordt het sterk aangeraden om blanco hangtags te gebruiken. Deze kunt u vervolledigen met een permanente marker. Het is een eenvoudige en snelle manier om te identificeren en een boodschap over te brengen. Deze hangtags zijn beschikbaar in meerdere materialen, kleuren, bevestigingssystemen en verpakkingen.

Het materiaal

U vindt hieronder welk materiaal geschikt is voor welke werkomgeving:
  • Karton: Hanglabels van karton zijn een voordelige oplossing maar niet bruikbaar in moeilijke werkomgevingen. Enkel geschikt voor binnengebruik.

  • Plastic: Hanglabels van plastic zijn zeer goed bestand tegen slechte weersomstandigheden, chemische producten, oliën, vetten en stof. Eveneens onverscheurbaar!

  • Aluminium: Hanglabels van aluminium zijn perfect in moeilijke omstandigheden. Vervolledig met een dunne viltstift voor een gegraveerde markering om zo een gepersonaliseerde en duurzame boodschap te verkrijgen.

  • Staal: Hanglabels van staal zijn extreem stevig. Perfect voor de identificatie van uw producten die zich buiten bevinden, in koude, vochtige of olieachtige omstandigheden...

  • Tyvek®: Hanglabels van Tyvek® zijn onverscheurbaar. Bestand tegen slechte weersomstandigheden en chemische producten. Eveneens bruikbaar wanneer u met voedingsmiddelen werkt.


De kleur

Wit, blauw, geel, groen, rood...Onze blanco hanglabels zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bepaalde modellen zijn zelfs fluorescerend om zo de zichtbaarheid te verhogen. Creëer zelf een kleurencode om zo het soort interventie gemakkelijker te herkennen.

De bevestiging

Afhankelijk van het soort hanglabel dat u kiest, heeft u een ander soort bevestigingsmiddel nodig. Toch is het zo dat u de meeste kunt vastmaken met behulp van kabelbinders. Elk hanglabel is namelijk geperforeerd of heeft een oogje om zo de kabelbinder te verbinden en de bevestiging te vergemakkelijken. Er bestaat ook een herbruikbare kabelbinder van gegloeid staal die zeer stevig is. U vindt ten slotte ook Beschrijfbare hanglabels met klembevestiging die u gemakkelijk kunt bevestigen en verwijderen. U heeft geen bijkomende kabelbinder nodig.

De verpakking

Onze blanco hangtags worden verkocht per pakket van 10, 25, 100 of 1000. Kies de verpakking naargelang uw gebruik. Profiteer nu van onze Set van 500 plastic hanglabels + 500 witte kabelbinders , die per kit wordt verkocht. Deze is perfect als u uw producten vaak markeert of identificeert.

Complementaire producten - Blanco hanglabels


Bekijk onze Set van 500 plastic hanglabels + 500 witte kabelbinders , ideaal voor de regelmatige update van uw hanglabels.
Verzamel alle hanglabels op één plaats en gebruik een Transparante houder voor hanglabels, klein formaat . Zo kan iedereen gemakkelijk en snel een hanglabel nemen en gebruiken. Bekijk ons gamma accessoires voor andere modellen.
Ontdek zeker ook onze hanglabels met tekst en onze gepersonaliseerde hanglabels!