Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Slipgevaar

Vertoont uw vloer oneffenheden, of is ze net heel erg glad? Waarschuw uw werknemers en bezoekers met behulp van één van onze borden voor slip- of struikelgevaar, die u in deze categorie kunt terugvinden. Seton heeft voor u een aantal borden met verschillende pictogrammen en teksten geselecteerd, die waarschuwen voor valgevaar en zo uw werknemers en bezoekers beschermen. Beperk zo snel mogelijk het valgevaar binnen uw bedrijf !

46 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Slip- en valpartijen doen zich vaak voor in een werkomgeving. Om de kans op deze ongelukken te verkleinen, is het goed om de risico's te evalueren en uw werknemers of bezoekers te waarschuwen voor mogelijk valgevaar.

Een efficiënte manier om uw bezoekers te waarschuwen is door het gebruik van borden en pictogrammen. Seton stelt u hier een selectie van producten voor, die waarschuwen voor het risico op valpartijen. Afhankelijk van uw wensen kunt u hier ook veiligheidssymbolen terugvinden die u waarschuwen voor een gladde vloer of struikelgevaar, voor een al dan niet tijdelijke signalering.

De borden zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u kunt kiezen voor een model en een formaat dat voldoet aan uw wensen. Dit kan gaan van een rechthoekig bord met pictogram, tot een bord met pictogram én tekst, zelfklevende minipictogrammen op rol, of zelfs een tijdelijk signaleringsbaken. Voor de bevestiging van uw borden raden wij u aan om onze pagina Bevestiging van borden en pictogrammen te raadplegen.

Om slip- en valpartijen op een gladde vloer te vermijden, laten wij u graag onze pagina met Antislipproducten en accessoires ontdekken.

Om enkel de veiligheidssymbolen conform de norm EN ISO 7010 te selecteren, kunt u gebruik maken van onze filters in de linkerkolom.