Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Thermoplastische markering

Advies nodig? Advies nodig? Wat is thermoplastische markering en wat is het nut? Als u belijning of pictogrammen wilt aanbrengen op wegen of parkeerterreinen, is het doorgaans de bedoeling dat ze duurzaam en weerbestendig zijn. Thermoplastische markering biedt dan een betere oplossing dan gewone wegenverf. In ons gamma vind je thermoplast in de vorm van verkeersborden, pijlen en symbolen.
De veiligheidssignalering kan gemakkelijk aangebracht worden door één persoon met een gasbrander of soldeerlamp. Eventueel verkeer wordt amper opgehouden en kan er direct overheen rijden. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden de ondergrond te reinigen en te behandelen met een primerverf.

38 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Thermoplastische markering: de duurzaamste oplossing


Thermoplastische markering is eigenlijk een permanente wegenverf. Ze wordt met een brander in het asfalt of beton versmolten. Bij Seton vind je een grote keuze aan lijnen, pijlen, pictogrammen en verkeerstekens. Ook het materiaal om de veiligheidssignalisatie aan te brengen, hebben we in huis. De economische kit en de premium kit voor thermoplastische vloermarkering zijn complete kits bestaande uit een brander, warmtebestendige leren handschoenen, een omsluitende veiligheidsbril en een veiligheidshesje.
Wilt u horizontale wegmarkeringen aanbrengen? Kies dan voor de thermoplastische markeringen in het gamma van Seton.
  • Verkeerstekens en belijning op de grond verhogen de veiligheid.

  • Deze wegmarkering kan vlug en gemakkelijk aangebracht worden.

  • Het verkeer wordt nauwelijks opgehouden tijdens de werken.

  • De belijning en pictogrammen reflecteren in het donker.

Wegmarkeringen met verkeerstekens

Alleen of in combinatie met verticale signalisatie: aan u de keuze. Deze verkeerstekens zijn voor iedereen duidelijk herkenbaar: stop, verboden richting, stilstaan en parkeren verboden en parkeren toegestaan. De markeringen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Alle verkeerstekens reflecteren in het donker. Dat komt de veiligheid extra ten goede.Verkeerstekens op de vloer bereiken zeker hun doel. Maar om de veiligheid van voetgangers helemaal te garanderen, stellen we u het 3D-zebrapad met 5 strepen voor. Dankzij het 3D-effect hebben chauffeurs de reflex om af te remmen als ze het zebrapad naderen.

Wegmarkeringen met pijlen of lijnen

Deze witte pijlen geven overal waar u maar wilt de juiste richting aan. We hebben onder meer een pijl rechtdoor in verschillende maten, een pijl met bocht naar links of rechts, een lange pijl naar links of rechts (om voorsorteren aan te duiden) en een driehoek voor pijl. Belijning zonder pijlen hebben we uiteraard ook in ons gamma. De lijnen van 1 meter zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes. U kunt er bijvoorbeeld een gebied mee afbakenen of een zebrapad creëren. De lijnen van 5 meter zijn verkrijgbaar in 5 of 10 cm breedte en u kunt ze op de gewenste lengte afsnijden. Alle belijning reflecteert in het donker voor extra veiligheid.

Wegmarkeringen met symbolen

Maak het uw bezoekers gemakkelijk door eenduidige pictogrammen op de vloer aan te brengen. Zo weten voetgangers en fietsers waar ze zich mogen begeven. Automobilisten beperken hun snelheid als ze zone 30 zien. Als ze een elektrische wagen hebben, kunnen ze hem hier opladen. Een rolwagenvriendelijke omgeving signaliseert u met toegang voor rolstoelgebruikers of parkeerplaats voor rolstoelgebruikers. Alle pictogrammen reflecteren in het donker voor meer veiligheid op uw parkeerterreinen.

Benodigdheden

Met de brander voor thermoplastische markeringen verwarmt u de veiligheidssignalering terwijl u ze op de voorverwarmde grond plakt. De brander is uitgerust met een wieltje en een hendel om de vlam te regelen en wordt aangesloten op een gastank. De kit met gasbrander, drukregelaar en kabel is ideaal om de wegmarkeringen te versmelten met asfalt. De gasbrander is licht van gewicht maar krachtig en heeft een piëzo-elektrisch ontstekingssysteem en een veiligheidssysteem.
Verkeerstekens, belijning en pijlen op de grond verhogen de veiligheid op uw wegen en (parkeer)terreinen. Gewone wegenverf biedt een tijdelijke oplossing en thermoplastische grondmarkering is permanent. Met de kit bord verboden te parkeren met bevestiging en thermoplastische grondmarkering brengt u een dubbele veiligheidssignalering aan: op de vloer en in de hoogte. Een aluminium verkeersbord "stilstaan en parkeren verboden\wordt gecombineerd met hetzelfde symbool op de grond.

Meer informatie over onze thermoplastische markering? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.