Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Containers

Advies nodig? Advies nodig? Welke vuilnisbak kiest u voor buiten? Als u een ruimte inricht, of het nu om een parking, park of publieke of private weg gaat, moet u zeker een uitrusting voorzien die zorgt voor meer hygiëne. Als u vuilnisbakken plaatst langs de weg moedigt u de weggebruikers aan om ze te gebruiken. Zo verhindert u dat er afval rondslingert en verminderen ook uw onderhoudskosten. De vuilnisbakken zijn ecologisch voordelig, esthetisch en economisch. Om te beantwoorden aan al uw noden, biedt Seton een ruim assortiment aan van vuilnisbakken voor op bedrijfsterreinen buiten.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - vuilnisbakken en containers


Waarom vuilnisbakken zetten rond het bedrijfsgebouw?

Of het nu vanuit ecologische redenen is, vanuit burgerlijke verantwoordelijkheid of vanuit zorgen omtrent de hygiëne of het esthetische aspect, het is belangrijk om vuilnisbakken rond uw bedrijfsgebouw te plaatsen, de plaatsen rond uw bedrijfsgebouw proper te houden en om de best mogelijke inrichting te voorzien. Daarom stelt Seton verschillende vuilnisbakken voor.

Wat zijn de verschillende types vuilnisbakken?

Seton stelt u verschillende oplossingen voor: of u nu een klassieke vuilnisbak of een eleganter design wil.

Containers
Om aan de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven te voldoen, bieden we containers aan in verschillende formaten. U vindt de containers in verschillende kleuren: ideaal om het afval te sorteren. De containers kunnen perfect vervoerd worden met een Steekwagen voor plastic afvalcontainer . Met een capaciteit van 1100 liter zijn de containers ontworpen om een grote hoeveelheid afval in op te bergen, zware gewichten te dragen en te weerstaan aan slechte weersomstandigheden. Dit type container is beschikbaar in staal of polyethyleen.

Straatvuilnisbakken
Om het terrein rond uw gebouw proper te houden is het handig om verschillende vuilnisbakken buiten te installeren. De vuilnisbakken die we aanbieden kunnen makkelijk geleegd worden en gebruikt worden met vuilniszakken. Zo bevat ons gamma de stalen vuilnisbak in een ronde en ovale vorm.

Afvalzakhouders
In ons gamma vindt u verschillende afvalzakhouders. We stellen u houders voor op een paal of aan de muur. Een voorbeeld is de Vuilniszakhouder met 2 pootjes en 2 wieltjes , die gemakkelijk open gaat. Bekijk ook onze Skipper™ afvalzakhouder met gekleurd deksel .

U kan alle houders gebruiken met vuilniszakken van 110 liter, die speciaal ontworpen zijn om het sorteren te vergemakkelijken en om vuilnis te verzamelen.

Hoe richt ik de ruimte rond de vuilnisbak in buiten?

Omwille van esthetische en hygiënische redenen stellen we u voor om ruimtes voor te behouden voor de vuilnisbakken. Het geeft vaak een properdere indruk als de vuilnisbakken wat uit het zicht staan. Daarom kan u kiezen voor de Ombouw van dennenhouten lamellen voor container.

En hoe zit het met het sorteren?

Afval verzamelen is een ding, maar het is ook belangrijk dat bedrijven het afval sorteren. Wees ecologisch verantwoordelijk en haal de nodige middelen in huis om te sorteren. Communiceer duidelijk aan de medewerkers welke handelingen rond sorteren vereist zijn en verwacht worden. U kan daarvoor onze Pictogrammen voor recycling aanschaffen.

Aanvullende producten - vuilnisbakken en containers


In deze categorie vindt u verschillende nuttige accessoires, zoals palen om de vuilnisbakken aan te bevestigen en afvalgrijpers. Seton raadt u aan om bij uw vuilnisbakken en containers grote Gekleurde vuilniszakken van 110 l voor industrieel afval om het sorteren te stimuleren en te vergemakkelijken.
Om te vermijden dat rokers hun sigaretten in de gewone vuilnisbakken buiten gooien, installeert u best buitenasbakken en een rokersoverkapping. Die producten zijn gemaakt om sigaretten te doven in alle veiligheid. U zet daarmee uw medewerkers en bezoekers aan om het rookverbod te respecteren.