Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en Pictogrammen Evacuatie

Voor de veiligheid van de personen die zich vaak in uw gebouwen bevinden, is het onmisbaar en zelfs verplicht volgens het arbeidsreglement om de nooduitgangen aan te duiden. De borden ‘nooduitgang’ vergemakkelijken de evacuatie van personen in geval van nood. Eenmaal buiten, moeten de personen samenkomen bij het verzamelplaatsbord. Ontdek ons assortiment met Evacuatiemateriaal en borden Verzamelplaats voor een optimale organisatie van uw noodevacuaties.

1-92 van 312 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikel 3.6. "Vluchtwegen en nooduitgangen" van de Arbowet zegt dat er doeltreffende maatregelen genomen moeten worden "teneinde het mogelijk te maken dat de werknemer, indien een toestand ontstaat waarin direct gevaar voor zijn veiligheid of gezondheid aanwezig is, zich snel via de kortst mogelijke weg in veiligheid kan stellen. […]"

Als uw gebouw meerdere nooduitgangen heeft, zal u uw vluchtwegsignalering moeten organiseren in functie van deze uitgangen. Wij bieden u een uitgebreide keuze van borden betreffende nooduitgangen en vluchtwegen aan, opdat u uw signalering kan organiseren op de meest gepaste manier.
Dit is eveneens zo voor onze verzamelplaatsborden: er bestaan verschillende versies zodat u precies vindt wat u wil.

De meeste van onze borden bestaan ook in een fotoluminescente versie: deze borden blijven zichtbaar in het donker nadat ze voor een bepaalde periode blootgesteld werden aan het licht (natuurlijk of kunstmatig).

Het formaat en de plaatsing van deze borden wordt bepaald in de EN 1838.

Onze autonome verlichtingsblokken vindt u terug in de sectie Signalering van nooduitgangen .

Ontdek ook ons gamma met Oefenmateriaal voor brand en evacuatie , voor al uw opleidingen en simulaties.

Indien u kiest voor veiligheidssymbolen die voldoen aan de norm EN ISO 7010, bent u er zeker van dat uw boodschap internationaal begrepen wordt.

Heeft u alle onmisbare veiligheidssymbolen in uw gebouw? Ontdek snel onze Top 10 veiligheidsborden. Ons volledige aanbod veiligheidspictogrammen ontdekt u op onze algemene pagina over veiligheidspictogrammen.