Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Controlestickers voor ruwe omgevingen

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over controlestickers voor ruw milieu In omgevingen waar uw personeel het materiaal regelmatig handmatig gebruikt, is het belangrijk om deze periodiek te controleren op defecten of slijtage. Gebruik daarvoor onze zelflaminerende controlestickers voor ruwe omgevingen, die zeer goed bestand zijn tegen wrijvingen.

4 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Controlestickers voor ruwe omgevingen


Waarom is de keuring van arbeidsmiddelen noodzakelijk?

Een regelmatige inspectie van bedrijfsuitrustingen is onmisbaar om te garanderen dat het materiaal goed functioneert. Als het op tijd en stond gecontroleerd wordt, komt een defect of een nodige herstelling snel aan het licht. Goed functionerende machines, installaties enz. zorgen voor een betere productiviteit. Bovendien garanderen ze ook de veiligheid van uw personeel! Minder arbeidsongevallen betekent eveneens meer productiviteit.

Waarom controlestickers gebruiken?

Wanneer bepaalde arbeidsmiddelen, groot of klein, vaak handmatig worden gebruikt, lopen deze meer risico op defecten of slijtage. Het is dus van groot belang dat u goed bijhoudt wanneer de periodieke keuringen werden uitgevoerd. In plaats van een logboek te gebruiken, dat u bovendien gemakkelijk kunt verliezen, kiest u beter voor onze controlestickers, ook onderhoudsstickers genoemd. Deze kleeft u rechtstreeks op bijvoorbeeld Valbeveiliging , wat een goede zichtbaarheid garandeert.
Dankzij de regelmatige controles weet u ook of uw arbeidsmiddelen nog conform de wetgeving zijn. Voor brandblussers is dit van essentieel belang.

Welk materiaal is geschikt voor gebruik in ruwe omgevingen?

Een ruwe omgeving is daar waar materiaal onderhevig is aan wrijving en dus veel meer gevoelig is voor slijtage. Om dit probleem te vermijden, vindt u bij Seton zelflaminerende controlestickers van polyester en vinyl. Deze materialen en de lamineerlaag zijn perfect bestand tegen wrijving, zodat de boodschap onveranderd blijft. Het vermijdt eveneens fraude en beschadiging door waterdruppels.
U brengt deze etiketten heel eenvoudig aan op alle vlakke, droge en propere oppervlakken.

Welke boodschap moet ik kiezen voor mijn controlesticker?

In ons gamma vindt u onder andere blanco controle-etiketten. Hierop noteert u de controledatum of de volgende controledatum, specifieke boodschappen zoals 'defect', 'ok', 'conform' enz. Een zeer zichtbare signalering dankzij de gele kleur. Creëer een etiket op maat! Onze andere personaliseerbare versie is al 'voorgedrukt': deze sticker ziet eruit als een klassiek model, maar u kan zelf de gewenste tekst toevoegen.
Verder vindt u in het gamma een voorgedrukt etiket met het opschrift 'Gekalibreerd'. U hoeft enkel nog de controle- en geldigheidsdatum invullen. Gebruik onze permanente markers met dunne punt, die voor een soort gravure zorgen.

Wenst u een specifiek model maar vindt u het niet in ons standaardgamma? Contacteer ons!

Complementaire producten - Controlestickers voor ruwe omgevingen


Het aanbrengen en het verwijderen van uw controlestickers

Bij Seton vindt u meerdere accessoires die het aanbrengen en het verwijderen van de etiketten vergemakkelijkt, onafhankelijk van uw werkomgeving! Zo is er de reinigingsspray die vuiltjes verwijdert van het oppervlak alvorens de sticker aan te brengen. Dit versterkt de hechting.
U vindt bij ons ook een applicatorrol die zorgt dat uw etiket perfect aangebracht wordt. Rol heen en weer voor een goede hechting.

Gebruik onze multifunctionele schraper om het etiket gemakkelijk en snel te verwijderen. Het zorgt er bovendien voor dat geen lijmresten achterblijven.

Een volledige controle in uw bedrijf

Bekijk zeker ook onze keuringsstickers, waardoor u op een visuele manier de periodieke controle van uw arbeidsmiddelen kunt uitvoeren. Een visueel hulpmiddel, aangezien u de sticker moet ponsen om de volgende controledatum, vervaldatum enz. aan te duiden.
U vindt in ons gamma ook hanglabels, ook hangtags genoemd. Ideaal als tijdelijke markering, eenvoudig te bevestigen aan uw uitrusting met behulp van kabelbinders.