Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden voor brandmelders en brandalarmen

Als men het heeft over beschermingsmiddelen voor personen die zich bevinden in een brandend gebouw, dan is het brandalarm één van de meest cruciale instrumenten om deze personen snel te waarschuwen. Een duidelijke identificatie van de manuele alarmen, ook wel brandmelders genoemd, is dan ook erg belangrijk, zodat deze snel gelokaliseerd kunnen worden in geval van nood. Gebruik hiervoor een bord voor brandmelders, of een sticker met het corresponderende pictogram.

50 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om te waarschuwen voor een gevaar, en in het bijzonder voor een brand in een openbaar gebouw, is het belangrijk om de verschillende communicatiemiddelen (brandalarmen, rookmelders, telefoons voor brandalarm, ...) duidelijk aan te geven.

Kies dus voor een bord met tekst en/of pictogram "Brandmelder" om te plaatsen naast uw alarmsysteem, zodat personen in een brandend gebouw snel kunnen reageren en uw brandbestrijdingsmiddelen in een oogopslag kunnen lokaliseren.

U kunt kiezen tussen verschillende uitvoeringen van uw signalering voor brandveiligheid: dit gaat van heel duurzame borden en stickers met een brandmelder-pictogram, tot fotoluminescente borden die heel praktisch zijn in geval van een stroomonderbreking of een interventie 's nachts.

Ontdek onze verschillende alarmsystemen in de categorie Brandpreventie en Evacuatie . En neem gerust ook een kijkje op andere pagina's, zoals die van onze Borden brandbestrijdingsmiddelen en onze Borden voor interventies brandweer , om al uw brandbestrijdingsmiddelen uiterst zichtbaar te maken binnen uw bedrijf.

Het merendeel van onze pictogrammen is beschikbaar als ISO-versie, zodat uw boodschap door iedereen begrepen wordt. Ontdek meer informatie hierover op onze pagina over de norm EN ISO 7010.

Bent u niet zeker van welke veiligheidssymbolen niet kunnen ontbreken in uw bedrijf? Neem een kijkje op onze pagina Top 10 veiligheidsborden voor meer inspiratie!