Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden voor brandmelders en brandalarmen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe moeten brandmelders gesignaleerd worden? Als er brand is, zijn brandalarmen cruciaal. In uw bedrijfslokalen of publiekelijk toegankelijke ruimtes moeten ze duidelijk aangegeven worden, zodat ze gemakkelijk herkenbaar zijn. Seton biedt professionele borden voor brandmelders en brandalarmen. Geplaatst in de buurt van een kast, zorgen ze ervoor dat de aanwezigen vlug kunnen handelen. Ontdek onze verschillende oplossingen, zoals harde borden in aluminium, stickers of zelfs fotoluminescerende pictogrammen. Als u een specifieke boodschap moet overbrengen, kunt u ook kiezen voor onze borden op maat.

50 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Borden voor brandalarmen of brandmelders kunnen mensenlevens redden


Als er brand is, kan een vlotte toegang tot de verschillende communicatiemiddelen levens redden. Bedrijven en instellingen die openstaan voor het publiek zijn dus verplicht om alarmen, brandalarmen en noodtelefoons aan te duiden met zichtbare, begrijpelijke signalisatie. De signalering bestemd voor de lokalisatie en identificatie van toestellen en materialen voor brandbestrijding kan best permanent zijn, met borden of de conforme veiligheidskleur. De prioriteiten van onze brandsignalering:
  • Brandalarmen en telefoons aanduiden om te gebruiken in geval van brand.

  • Tijd besparen in noodsituaties, om levens te redden.

  • Een nauwkeurige alarm geven, zodat de hulpdiensten de juiste middelen meebrengen.

Als er brand is, is het essentieel dat er zo vlug mogelijk alarm geslagen wordt. Dan is een vlugge interventie mogelijk en kan de evacuatie zonder tijdverlies op gang gebracht worden, met minder schade en minder slachtoffers als gevolg. Dankzij onze fotoluminescerende borden vindt u het brandalarm even vlug als het donker is of als er dichte rook hangt.

Brandveiligheidsborden "brandalarm"

Onze brandveiligheidsborden "brandalarm zijn verkrijgbaar in 2D (haaks model, loodrecht bevestigd aan de muur) en 3D (wigvormig model voor extra zichtbaarheid). Ze duiden aan waar de brandmelder zich bevindt.

Fotoluminescerende borden

Als er brand is, telt elke seconde. Dankzij onze fotoluminescerende borden vindt u het brandalarm even vlug als het donker is of als er dichte rook hangt.

Haaks of wigvormig bord "brandtelefoon"

Dit brandveiligheidsbord geeft aan waar er een brandtelefoon is. Het bord is conform de internationale norm ISO 7010, zodat iedereen het pictogram begrijpt. De haakse of wigvormige bevestiging zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid.
Bij Seton vindt u alle borden en stickers die u zich kunt indenken in verband met brandveiligheid. We bieden onder meer borden die de aanwezigheid van een misthoorn aanduiden, gecombineerde borden brandslang / brandmelder en fotoluminescente borden brandalarm voor de zeevaart. Wilt u dat uw toegangsverboden echt in het oog springen? Kies voor Seton Motion. Dat is onze lijn van pictogrammen en stickers waar een animatie-effect op zit. Het lijkt of het pictogram beweegt, afhankelijk vanuit welke hoek u er naar kijkt. Ze zijn beschikbaar met het pictogram brandmelder.We bieden overigens niet alleen de borden aan, maar ook de brandalarmen en systemen.

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.