Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Gevaar

Om uw werknemers te beschermen tegen mogelijke gevaren op de werkvloer, is het zinvol om hen te waarschuwen voor dergelijke risico's, op een duidelijke en begrijpelijke manier. Dit zal resulteren in het beperken van het risico op verwondingen en andere schade. Het plaatsen van een geschikt waarschuwings- of gevaarsbord in een risicovolle omgeving is een reactie die systematisch moet worden aangenomen. U zal in dit gamma heel wat nuttige gevarenpictogrammen vinden. Gebruik de filters in de linkerkolom indien u borden of pictogrammen zoekt conform de norm ISO 7010.

1-92 van 645 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De uitoefening van sommige professionele activiteiten brengt een blootstelling aan bepaalde gevaren met zich mee. Het is daarom ook noodzakelijk om potentiële gevaren aan te duiden op de werkplaats, om het risico op verwondingen en overlijdens, maar ook schade of lagere productiviteit te beperken. Door het plaatsen van een waarschuwings- of gevaarsbord met een aangepast veiligheidssymbool identificeert u diit gevaar.

De verwittigde werknemers zullen meer geneigd zijn om de nodige maatregelen te nemen en zo elk risico te vermijden. Het ruime aanbod aan afbeeldingen in dit assortiment gevarenpictogrammen op bord laat toe te waarschuwen voor een groot aantal risico’s.

Bovendien is het ook mogelijk om sommige producten te personaliseren door een duidelijkere tekst toe te voegen aan het gevarenbord van uw keuze. Dit maakt de waarschuwingen eenvoudiger te begrijpen.

Het gebruik van deze gevarenborden is onmisbaar, of het nu gaat om het aanduiden van een tijdelijk of een blijvend risico.
Ontdek eveneens onze waaier aan Borden en pictogrammen Gebod .

Opdat uw boodschap internationaal begrepen zou worden, kunt u opteren voor de veiligheidssymbolen die beantwoorden aan de norm EN ISO 7010. Ontdek alle ISO-pictogrammen door het gebruik van de filters in de linkerkolom.

Ontdek ons volledige aanbod veiligheidspictogrammen op de pagina veiligheidsborden en -stickers. Benieuwd welke signalering onmisbaar is in uw bedrijf? Neem een kijkje bij de Top 10 van de veiligheidsborden!