Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen en -linten voor magazijn

In magazijnen is het soms noodzakelijk om te kiezen voor flexibele afbakeningsoplossingen, zodat de werking vlotter verloopt. Daarom nodigt Seton u uit om het aanbod afzetpalen met uittrekbaar lint te ontdekken. Met deze palen kunt u verschillende gangen en zones creëren door de linten uit te trekken tot op de gewenste lengte en aan een andere paal te bevestigen met het bevestigingssyteem.

27 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Waarvoor kunt u deze palen met linten gebruiken?


Om bepaalde zones in uw magazijnen al dan niet toegankelijk te maken, zijn onze afzetpalen de ideale oplossing. U kunt er namelijk heel eenvoudig afgebakende zones en inrichtingen mee creëren, waardoor u uw ruimte optimaal benut en zo de werking van uw organsiatie vloeiender verloopt.

Deze palen kunnen zeker ook van pas komen voor bedrijven die hun terreinen vaak herinrichten. Met deze tijdelijke afbakening is uw ruimte in een mum van tijd opnieuw georganiseerd. U kunt deze palen namelijk heel snel plaatsen, verbinden met andere palen en indien nodig weer losmaken en verplaatsen.

De voordelen van deze palen


Onze afzetpalen bestaan in verschillende kleuren, zodat u uw eigen kleurcode kunt hanteren. Daarnaast bestaan er linten om de toegang te ontzeggen aan onbevoegden of om aan te duiden welke routes uw werknemers moeten volgen.

Deze palen nemen heel weinig plaats in om op te bergen. Bovendien bestaan er versies zonder paal, die aan de muur bevestigd worden en dus nog minder plaats vragen.

De afzetpalen in deze categorie zijn ontworpen om goed zichtbaar te zijn, bijvoorbeeld met geel-zwarte of rood-witte arcering.
Daarnaast kan er ook een symbool op staan dat duidelijk en formeel aangeeft dat het bijvoorbeeld verboden is om een bepaalde zone te betreden.

Zoekt u eerder afzetpalen om te gebruiken in een kantooromgeving of in het onthaal? Bekijk dan onze Afzetpalen met lint , waarmee u bijvoorbeeld uw bezoekers kunt leiden richting de balie of een wachtruimte.

Ontdek ook onze Borden en pictogrammen Gevaar op werven en in magazijnen en Gebodsborden en -pictogrammen PBM om uw werknemers attent te maken op de bestaande risico's en aan te geven dat het verplicht is om persoonlijke beschermingmiddelen (helm, handschoenen ...) te dragen.