Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden voor interventies brandweer

Indien de brandweer moet optreden in uw gebouwen, is het erg belangrijk dat alle brandbestrijdingsmiddelen duidelijk gelokaliseerd worden, en dat men weet waar de verschillende lokalen en vluchtwegen zich bevinden. Seton stelt u een waaier aan borden voor die de interventie van de brandweer moeten vereenvoudigen. Zo vindt u hier borden voor brandladders, branddeuren, of borden voor het lokaliseren van een blusdeken.

74 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om de interventie van de brandweer vlot te laten verlopen bij een noodgeval, raadt Seton u aan om de geschikte borden te installeren binnen uw bedrijf.

Op die manier kan de brandweer bijvoorbeeld aan de hand van een bord "geen uitweg" een doodlopende gang identificeren, waardoor men tijd wint en misschien wel levens kan redden.

Dit geldt ook voor borden die een brandwerende deur of ketelhuis aanduiden: dankzij deze signalering heeft de brandweer sneller zicht op de infrastructuur, en kan er efficiënter gereageerd worden.

Al onze borden en pictogrammen voor brandveiligheid zijn beschikbaar in verschillende formaten, met verschillende bevestigingsmogelijkheden en boodschappen, zodat u kunt kiezen voor de oplossing die het best beantwoordt aan uw noden. Maak meteen uw keuze!

Graag laten wij u ook ons materiaal voor Brandpreventie en Evacuatie ontdekken.

Zijn uw pictogrammen conform de norm ISO 7010? Ontdek alle ISO-pictogrammen door het gebruik van de filters aan de linkerkant van de webpagina, en surf naar onze EN ISO 7010-pagina voor meer informatie.