Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Ondergrond reparatiemiddelen

Kleine putten of barsten in uw grond? Voor zulke oneffenheden dient u niet de volledige vloer te herstellen! Het gebruik van koudasfalt is een goede oplossing voor deze kleine zorgen. Cementmortel is een snel en voordelig alternatief. Om tijdelijke werkzaamheden goed aan te geven, gebruik één van onze Borden.

12 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Beeld u in dat uw rijweg of parking kleine barsten vertoont. U gaat niet uw volledige parking uitbreken voor een kleine herstelling? Seton stelt u voor om koudasfalt of cementmortel te gebruiken, een snelle en voordelige oplossing. Dit mengsel van granulaat, zand en asfalt dicht putten en kuilen en herstelt barsten en beschadigingen veroorzaakt door vorst. Het is vooral nuttig voor plaatsen die onderhevig zijn aan zwaar verkeer, waar er nood is aan een snelle en tijdelijke oplossing. Het koudasfalt wordt vlot aangebracht en droogt snel. Bovendien is het niet nodig om een primer te gebruiken.

In het kort zijn dit de te volgen stappen:
- Reinig de putten: verwijder plantengroei, kleine stenen, …
- Vul de putten en kuilen goed op met behulp van een spatel (te vinden in deze categorie)
- Druk alles samen met behulp van een asfaltstamper (te vinden in deze categorie)

Het koudasfalt verhardt en versterkt onmiddellijk na het aanbrengen. Uw grond is opnieuw berijdbaar na een halfuur. In ons aanbod vindt u tevens synthetische mortel voor alle types ondergrond, zelfgladmakende hars, plamuursel, enz.

Maak gebruik van onze Omheining en signalering van de bouwplaats om het te herstellen gebied af te bakenen. Met onze Afzetlinten voor werven en Afzetlinten voor werven kunt u tevens aangeven dat toegang tot de werf verboden is.