Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Ergonomische kantoorartikelen

Een gezonde geest in een gezond lichaam! Maar diegene die de hele dag achter een computer zit vergeet vaak voor bepaalde lichaamsdelen zorg te dragen. Zo zijn het de polsen en de nek die het meest onder dit beeldschermwerk lijden. Seton stelt u daarom ergonomische kantoorartikelen voor, die uw beroepsleven zullen vergemakkelijken.

27 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Indien u de hele dag achter een computer werkt, hebt u zeker en vast al enkele kleine ongemakken ondervonden die hiermee gepaard gaan. Op internet vindt u dan een heleboel tips om uw houding te verbeteren, die al dan niet doeltreffend zijn. Bijgevolg stelt Seton u ergonomische kantoorartikelen voor aan kleine prijzen om zonder spierpijn te kunnen werken.

Voor kleine mensen is het niet altijd even makkelijk om met een goede houding achter een scherm te zitten. De hoogte van de stoel verstellen is geen ideale oplossing aangezien de voeten dan niet meer plat op de grond staan. Om dit probleem op te lossen, biedt Seton u een voetensteun aan. Zo vormen uw benen een hoek van 90° tot 110° ten opzichte van de heupen, waardoor u uw benen ontspant en de bloedsomloop bevordert.

Beeldschermwerk kan ook een samentrekking van de schouders en polsen met zich meebrengen. Een polssteun vormt dan een uitstekende oplossing voor deze klacht omdat u zo uw schouders kunt ontspannen. Let wel: een polssteun wordt niet gebruikt terwijl u aan het typen bent, omdat dit de beweeglijkheid van uw vingers beperkt.

Denk aan onze documenthouders om spanningen ter hoogte van de ogen, schouders en nek af te zwakken. Lees al uw documenten vanop dezelfde hoogte en afstand. Waarom zich vermoeien als er eenvoudige en voordelige oplossingen bestaan bij Seton?

Informeer uw werknemers goed en gebruik onze Posters en Affiches .