Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Keuringsstickers voor agressieve omgevingen - Acrylaat

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over keuringsstickers voor agressief milieu Voer regelmatig een controle uit van uw materiaal dankzij ons uitgebreid gamma keuringsstickers. Dankzij ons model van acrylaat, kunt u zelfs uw inspecties uitvoeren in een agressieve omgeving. In deze omgeving zijn agressieve zuren, basen en solventen terug te vinden.

2 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Keuringsstickers voor agressieve omgevingen


Waarom keuringsstickers gebruiken?

Keuringsstickers dienen om uw bedrijfuitrusting minstens 1 keer per jaar te controleren. Deze inspecties dienen om de veiligheid van de werknemers te garanderen en om de productiviteit in stand te houden. Dit van uiterst belang in omgevingen waar gevaarlijke producten aanwezig zijn.

Welk materiaal is geschikt voor agressieve omgevingen?

Keuringsvignetten voor agressieve omgevingen zijn vervaardigd van acrylaat. Dit materiaal is namelijk uitstekend bestand tegen solventen, basen en zuren en dus perfect voor de chemische sector. Kleeft zeer goed op moeilijke oppervlakken, in tegenstelling tot keuringsstickers vervaardigd van een ander materiaal.
U kunt de keuringssticker gebruiken in temperaturen gaande van -60°C tot +200°C !
Acrylaat vermijdt eveneens fraude: bij een poging tot verwijdering, valt de sticker uiteen.

Wat zijn de beschikbare opties bij het kiezen van een keuringssticker voor agressieve omgeving?

Kies de afmeting en de tekst om zo een keuringsetiket te verkrijgen die aan uw wensen voldoet.

De afmetingen

De ronde sticker heeft een diameter van 15 of 30 mm.

De tekst

Keuringsstickers van acrylaat zijn enkel beschikbaar met een jaartal. De sticker heeft een zwarte achtergrond en witte cijfers. U hoeft slechts éénmaal te ponsen aangezien het jaartal zich in het midden van de sticker bevindt.
Wenst u een model met tekst, kies dan voor een keuringssticker op maat.

De verpakking

Beschikbaar per kaart van 20 keuringsstickers, ongeacht de gekozen diameter. U kunt deze verpakking gemakkelijk opbergen in een lade.

Complementaire producten - Keuringsstickers voor agressieve omgevingen


Gebruik onze spray om het oppervlak waarop u de sticker wilt kleven, schoon te maken. Dit garandeert een betere hechting en dus een resultaat met een langere levensduur.
Gebruik daarna een ponstang om de volgende inspectiedatum, onderhoudsdatum enz. te markeren alvorens de sticker te kleven op het gewenste oppervlak. Profiteer van onze promotie: lot van 3 ponstangen (2+1 gratis).
Wilt u de keuringssticker verwijderen zonder lijmresten achter te laten? Gebruik dan onze schraper voor een proper resultaat.