Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Informatieve pictogrammen toiletten

Toon uw bezoekers en personeel waar de toiletten zich bevinden aan de hand van een WC pictogram. In dit gamma van Seton vindt u pictogrammen voor het aanduiden van uw herentoiletten, vrouwentoiletten, toiletten voor zowel mannen als vrouwen of speciaal voor invaliden. U kunt kiezen tussen verschillende formaten en uitvoeringen, zodat u de oplossing vindt die het best aan uw eisen voldoet.

76 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Voor het comfort van uw bezoekers en werknemers raden wij u aan om binnen uw gebouwen strategisch enkele pictogrammen te plaatsen die de weg wijzen naar uw toiletten.

Bovendien is het belangrijk om met uw toiletbordjes duidelijk te maken voor wie welke toiletten bedoeld zijn, zodat mannen zich niet per ongeluk in de vrouwentoiletten bevinden, en omgekeerd.

In dit gamma vindt u talrijke producten voor een dergelijke signalering, gaande van pictogrammen voor invalidentoiletten, tot pictogrammen voor heren- of vrouwentoiletten, pictogrammen met of zonder tekst, design of standaard symbolen, enz.

Maak hier uw keuze, en neem ook een kijkje bij onze Borden Vergaderzaal, Cafetaria, Kleedkamer en onze Accessoires voor onthaal van personen met handicap .