Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Papierdispensers

De fase waarbij de handen worden gedroogd, is belangrijk. In feite kan de resterende vochtigheid op het oppervlak van de huid de uitbreiding van micro-organismen met zich meebrengen. Het personeel moet dus de nodige middelen tot zijn beschikking hebben om de handen te drogen. Bijgevolg biedt Seton u een gamma van handdrogers en handdoekdispensers voor een optimale arbeidshygiëne.

2 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Het KIZA geeft in het Bio-ArbeidsHygiënisch principe aan dat papieren handdoeken te verkiezen zijn boven papieren handdoeken voor het hygiënisch drogen van de handen.

Daarnaast bestaat er ookmeerdere apparatuur wat handdrogers betreft. De dispensers kunnen automatisch of handig en centraal zijn. Het is ook mogelijk om klassieke, elektrische en automatische handdrogers te installeren of een krachtige droger die het water van beide kanten van de handen verwijdert.

Metalen vuilnisemmers die met een pedaal worden geopend, vermijden dat de handen in contact komen met een besmet oppervlak. Seton biedt u een uitgebreid assortiment van vuilnisemmers aan voor binnenin het bedrijf om uw gebruikte servetten weg te werpen.