Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Oorkappen

Seton stelt u een brede keuze voor aan gehoorkappen, die al dan niet aan een helm kunnen worden bevestigd, en waarvan sommigen op het hoofd of in de nek kunnen worden gedragen. Deze beschermingsmiddelen worden alleen gebruikt of als aanvulling op Oordoppen . Met de hygiënekits kunt u de levensduur en het comfort van uw gehoorbescherming optimaliseren.

20 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Hoewel oordoppen de gehoorgang afsluiten en beschermen, bestaat er ook nog een ander type gehoorbescherming dat zich volledig rondom het oor zet.

Oorkappen bestaan namelijk uit twee schelpen, bekleed met een absorberende mousse, die onderling verbonden zijn door een beugel die over het hoofd glijdt, waardoor de oorkap goed blijft zitten.
Oorkappen om in de nek te dragen zijn ook verkrijgbaar. De beugel wordt dan niet op het hoofd, maar rond de nek geplaatst om het dragen van andere PBM te vergemakkelijken.
Oorkappen zonder beugel werden speciaal ontworpen om aan Veiligheidshelmen te kunnen worden bevestigd en zo een dubbele bescherming tegen lawaai en schokken te voorzien.

Voor een volledige bescherming van het hoofd, gezicht en oren, bieden wij u onze kits aan. Deze bedrijfsklare oplossingen zijn ideaal in omgevingen die extra bescherming vereisen.

Om u te helpen het juiste beschermingsmiddel te kiezen, kunt u onze themapagina over gehoorbescherming raadplegen.

Controleer ook regelmatig de kussentjes en schelpen van uw oorkappen aangezien ze beschadigd kunnen raken bij een intensief en herhaald gebruik. Voor een optimale hygiëne is het aangeraden deze onderdelen elke 6 maand te vervangen. U kunt hiervoor één van onze hygiënkits gebruiken waardoor u geen volledig nieuwe gehoorbescherming moet aanschaffen!

Raadpleeg ook ons uitgebreid gamma aan Opbergkoffers en -kasten om de PBM te bewaren en te beschermen tegen stof en schokken.
Duid aan uw werknemers en bezoekers tevens aan dat het dragen ervan verplicht is dankzij onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM .