Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Veiligheid op de werkvloer

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de veiligheid op het werk verhogen? Met onze borden veiligheid op het werk is uw bedrijf volledig gewapend om alle risicovolle situaties op de werkvloer aan te duiden. We bieden een volledig gamma universele borden rond verschillende veiligheidsthema's die meteen aangebracht kunnen worden. We kunnen ook gepersonaliseerde borden op maat leveren.

1-92 van 140 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

Niet aanraken, handschoenen verboden ... Ontdek onze pictogrammen over veiligheid op de werkvloer


Veiligheid op het werk belangt iedereen aan. Werknemers zijn verplicht om verbodsborden rond veiligheid op het werk aan te brengen. In ons gamma vindt u een brede waaier aan heel specifieke verbodsindicaties, allemaal verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten. We hebben alle gebruikelijke verbodstekens gerelateerd aan de ISO 7010-norm in ons aanbod, maar we bieden evengoed personaliseerbare pictogrammen aan. Bovendien zijn onze borden fotoluminescerend, wat betekent dat ze in het donker nalichten. Onze lijn van ToughWash-pictogrammen kunnen bovendien tegen een extra stootje.
Beter voorkomen dan genezen, luidt het spreekwoord. Onze pictogrammen en borden rond veiligheid op het werk zijn dan ook onmisbaar om uw preventiebeleid visueel te ondersteunen. Onze pictogrammen en borden zijn erop gericht om:
  • De veiligheid van de werknemers te garanderen.

  • Gevaarlijke situaties op de werkvloer te identificeren.

  • Risicogedrag of gevaarlijke handelingen te voorkomen.

Verbodsbord "Handschoenen verboden"

In bepaalde werksituaties kan het aangeraden zijn om handschoenen te dragen om de handen te beschermen. Er zijn echter ook werkomstandigheden waarin dat juist af te raden is, omdat contact van de handschoenen met een bepaald voorwerp of product nefast kan zijn. Met dit eenduidig herkenbare ISO 7010-pictogram Handschoenen verboden, verkrijgbaar als bord of sticker, is dit verbod meteen duidelijk voor iedereen.

Verbodsbord "Verboden de lift te gebruiken bij brand"

Als er brand is, is het erg gevaarlijk om de lift te gebruiken. Als de lift blokkeert, zitten de gebruikers vast in een brandend gebouw. Een vlotte evacuatie wordt dan nog meer bemoeilijkt. Met dit pictogram Verboden de lift te gebruiken bij brand herinnert u er op een duidelijke, universeel herkenbare manier aan dat het niet raadzaam is in de lift te stappen bij brand.

Verbodsbord "Niet aanraken"

Met dit universeel herkenbare ISO 7010-bord Niet aanraken maakt u duidelijk dat een bepaald oppervlak of materiaal niet aangeraakt mag worden. Dat kan in het belang van de werknemers zijn of om het voorwerp te beschermen.
Er bestaat een hele lijst aan ISO 7010-gerelateerde verbodsborden, met boodschappen als verboden te zitten, geen personenvervoer, verboden te roken, eten en drinken verboden ... Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende vormen, van zelfklevend tot in aluminium uitvoering.

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.