Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Veiligheid op de werkvloer

Elk jaar gebeuren naar schatting 225 000 arbeidsongevallen in Nederland, waarvan ongeveer één tiende wordt verklaard als ernstig en een blijvende letsel met zich meebrengt. Het respect voor veiligheidsvoorschriften op het werk is dus heel belangrijk voor de preventie van ongevallen. Om u te helpen, biedt Seton u een waaier van verbodsborden aan die moeten worden geplaatst in uw ondernemingen om elk risicogedrag voor te zijn en te ontmoedigen.

1-92 van 140 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

In bedrijfsgebouwen, fabrieken en opslagplaatsen, zijn er talrijke gevaren en risico’s op ongevallen. Als werkgever is het uw taak om veiligheidsvoorschriften op te stellen en te waken over het respecteren van deze regels. De verbodsborden en –affiches voor de veiligheid op het werk laten u toe werknemers te herinneren aan verboden gedrag dat een risico zou kunnen inhouden voor zichzelf of voor de andere werknemers.

De verbodsborden zijn gemakkelijk te herkennen en te begrijpen dankzij hun opvallende rode kleur en het doorstreepte pictogram. Wanneer de situaties een duidelijkere boodschap vereisen, gebruik dan verbodsborden met een duidelijke tekst.

De boodschap van sommige borden is rechtstreeks bestemd voor uw werknemers. U kan hen op die manier herinneren aan het verbod om te lassen, in paren te werken aan een machine, of om gebruik te maken van zware ladingen of industriële voertuigen. U kan hier eveneens andere, meer algemene borden vinden die u toelaten om de toegang tot uw bouwterreinen en opslagplaatsen te verbieden voor het publiek of andere niet-bevoegde personen.

Voorkom ook risicogedrag door uw werknemers aan hun verplichtingen te herinneren door het gebruik van Gebodsborden en -pictogrammen PBM . Denk eveneens aan de preventie en de bewustmaking van uw werknemers: met onze Posters en Affiches kunt u hen wijzen op de goede reacties in geval van een ongeval.

Enkel op zoek naar veiligheidssymbolen die voldoen aan de eisen van de Europese norm ISO 7010? Gebruik dan de gelijknamige filter in de linkerkolom voor het maken van uw selectie.