Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Accessoires voor controlestickers

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over accessoires voor controlestickers De controle van arbeidsmiddelen moet een prioriteit zijn in uw bedrijf. Een goed visueel controlesysteem garandeert een goede controle. Vergemakkelijk het aanbrengen, het vervolledigen en het verwijderen van de controlesticker met behulp van onze speciale applicator, onze markers en onze multifunctionele schraper.

5 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Accessoires voor controlestickers


Waarom een controlesticker gebruiken?

Dankzij controle-etiketten kunt u het onderhoud, de ontvangst van goederen of de staat van uw uitrusting gemakkelijk beheren. Identificeer op een visuele manier de data van de laatste controles, de vervaldata, de staat van uw stock enz. dankzij deze voorgedrukte stickers met ruimte om in te vullen.

Accessoires voor het aanbrengen en het verwijderen van controlestickers

Het wordt sterk aangeraden om onze reinigingsspray te gebruiken alvorens uw controle-etiketten aan te brengen. Deze zorgt ervoor dat het oppervlak schoon is alvorens de sticker te bevestigen. Zo is er een betere hechting en langere levensduur van uw signalering. Gebruik eveneens een applicatorrol om het etiket goed aan te drukken.

Voor de verwijdering van uw controle-etiketten kunt u onze multifunctionele schraper gebruiken. Hierdoor neemt u eenvoudig stickers weg zonder lijmresten achter te laten. U vindt bij ons eveneens vervangmesjes voor deze voordelige schraper.

Accessoires voor het invullen van controlestickers

U vindt bij Seton verschillende soorten markers om uw controle-etiketten te vervolledigen. Ontdek in ons gamma waterbestendige markers, wat de perfecte oplossing is in vochtige omgevingen, zowel binnen als buiten. U vindt eveneens gekleurde permanente markers (zwart, blauw, rood, geel en groen). Dankzij dit aanbod kunt u een kleurencode creëren op maat van uw bedrijf. U kunt een kleur toekennen naargelang de afdeling, de inspectie of het soort product. Verder vindt u ook permanente markers met een fijne punt van 0.50 mm, zodat u heel precies te werk kunt gaan.

Complementaire producten - Accessoires voor controlestickers


Voorzie ook keuringsstickers als u een visuele planning van uw controles wilt uitwerken. Beschikbaar in verschillende formaten en materialen, met tekst en/of jaartal. Bovendien is elk jaartal met een specifieke kleur geassocieerd, wat de identificatie vergemakkelijkt.
U kunt ook hanglabels gebruiken, die u met een kabelbinder vasthangt, om zo uw producten te klasseren, te markeren, te identificeren en te dateren.

Ten slotte is het ook de moeite waard om onze meetinstrumenten te ontdekken! In dit gamma vindt u al het noodzakelijke om op een professionele manier afstand te meten, gewicht, temperatuur en zelfs geluid.