Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Houders en accessoires voor leidingmerkers

Seton stelt u een breed gamma voor rond leidingmarkering met onder meer verf in spuitbussen, markeringsmateriaal voor moeilijke oppervlakken en blanco leidingmerkers voor de identificatie, het onderhoud en de veiligheid van uw leidingen in alle omstandigheden.

13 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Wanneer het moeilijk is om de gepaste leidingmarkering te voorzien aan de hand van traditionele, zelfklevende merkers, kiest u best voor een alternatief om zo toch uw leidingen optimaal te identificeren en de veiligheid van allen te verzekeren.

Kies voor een leidingmarkering met verf wanneer een sticker of etiket niet volstaat. Zo kunt u uw leidingen en buizen voorzien van een kleurcode naargelang de soort stof die erdoor stroomt. Om u te helpen bij uw keuze kunt u onze pagina over leidingmerkers raadplegen.

U vindt in dit gamma ook de nodige leidingmerkers die u nodig heeft voor het identificeren van buizen in veeleisende omgevingen. Ze worden rond de leiding gerold of gekleefd en werden speciaal ontworpen voor vette, verroeste, geribbelde, ... oppervlakken.

Wij bieden u graag een oplossing aan voor alle mogelijke situaties.