Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Markering voor afsluiters

Om de veiligheid van uw faciliteiten te garanderen, stelt Seton u een compleet gamma aan markering voor afsluiters voor: lege of bedrukte labels, standaard of personaliseerbare ventielpenningen met tekst of nummering, enz.

26 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om de juiste en meest effectieve markering voor uw afsluiters te kiezen, moet u rekening houden met de industriële omgeving waarin u zich bevindt. Omwille van deze omgevingsfactor moet u ook rekening houden met het formaat, de vorm en het materiaal van uw markering.

Als u een markering wenst die bestand is tegen chemische producten, kiest u het best voor geanodiseerd aluminium. Dit materiaal heeft een betere resistentie dankzij de geanodiseerde afwerking, wat resulteert in een langere levensduur. Maak vervolgens uw keuze tussen onze zelf in te vullen Blanco identificatieplaatjes voor ventielen en onze Genummerde identificatieplaatjes voor ventielen .

Als u labels of plaatjes zoekt die bestand zijn tegen zeer hoge temperaturen, dan kiest u best voor een markering van roestvrij staal of van aluminium. Deze materialen zijn uitstekend bestand tegen brand, en vormen geen giftige gassen.

Kies ten slotte voor een aluminium markering, als u een product zoekt dat bestand is tegen corrosie. Dit materiaal genereert uit zichzelf een oxide-laagje, wat het beschermt tegen corrosie. Afhankelijk van de gebruikte afwerking (zoals bijvoorbeeld anodisering), kan deze beschemring nog versterkt worden. Kies voor onze Personaliseerbare identificatieplaatjes voor ventielen opdat de gegraveerde inscriptie niet geleidelijk zou gaan vervagen.

Combineer uw markering met onze Bevestigingsaccessoires voor afsluiter markering voor een geslaagde identificatie van uw leidingen.