Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Rokersoverkappingen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe beschutting bieden voor rokers? Het roken van tabak verdwijnt langzaamaan uit onze maatschappij. Overheidscampagnes ontmoedigen het roken door te wijzen op de gevaren voor de gezondheid. Bovendien verbiedt de huidige wetgeving het roken zowel in openbare gebouwen als in bedrijfsgebouwen.
Door de verstrengde regelgeving ontstond al gauw het fenomeen van groepjes rokers die zich tijdens hun pauze buiten het gebouw verzamelen. Om hun bij regenweer een aangename plek om te schuilen te bieden, heeft Seton een uitgebreide keuze aan rokersoverkappingen.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een rokersoverkapping van Seton is een aangename plek om te schuilen


Creëer een rokersruimte voor uw medewerkers met behulp van een rokersoverkapping.

Een rokersoverkapping van Seton is de ideale oplossing als u uw werknemers en bezoekers een droge rokersruimte wilt bieden.
  • U voldoet aan een wettelijke verplichting.

  • Rokers zijn beschut tegen regen en wind.

  • Niet-rokers hebben geen last van de rook.

  • Een rookhok is een esthetische oplossing.

  • We hebben een grote keuze aan designs.

  • Sommige overkappingen zijn moduleerbaar.

Losstaande rokersoverkapping

In de rokersoverkapping met halve wand vooraan en rond dak zijn uw werknemers compleet beschermd tegen regen en wind. Deze rokersruimte heeft een achterwand, zijwanden en een halve voorwand in veiligheidsglas. Het dak is van doorzichtig, uv-bestendig polycarbonaat. Ook de rokersoverkapping met opening links of rechts en plat dak is uitgerust met veiligheidsglas voor een maximale bescherming. Beide modellen hebben een sober ontwerp, waarmee het rookhok past in elke omgeving. De rokersoverkapping met bankje heeft dezelfde voordelen maar hier zijn de zijwanden van transparant plexiglas. Dit rookhok wordt geleverd met een comfortabel zitbankje.

Rokersoverkapping met muurbevestiging

De overkapping voor muurbevestiging is een compact afdakje om boven hoofdingangen te plaatsen, zodat er een afgeschermde ruimte voor rokers ontstaat. Het wordt rechtstreeks op een muur bevestigd met chemische pluggen. De houten rokersoverkapping voor muurbevestiging heeft zijwanden van plexiglas en een kanaalplaat van polycarbonaat als dak. Het rookhok is gemakkelijk te monteren met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.

Fiets- en rokersoverkapping

Een rookhok kan tegelijk dienstdoen als fietsoverkapping. Ideaal om te combineren, omdat er heel veel plaats onder is, zijn de extra lange en zeer stevige fiets- of rokersoverkapping en de extra lange fiets- of rokersoverkapping met houten wand. Neem ook een kijkje naar onze overkappingen voor fietsen en motoren om uw parkeerterrein mee uit te rusten.
Rust desgewenst de rokersruimte uit met buitenasbakken en rookpalen, zodat er geen afval of sigarettenpeuken rondslingeren. Een verbod of toelating om te roken kunt u aanduiden met onze signalering verboden te roken.

Voor ieder bedrijfsterrein de geschikte oplossing

Bij Seton vindt u zeker de geschikte rokersoverkapping voor uw bedrijfsterrein. Wilt u een rokersruimte installeren? Dan hebt u de keuze uit een groot aantal opties.
  • rokersoverkappingen met zijwanden

  • rokersoverkappingen met muurbevestiging

  • rokersoverkappingen met zitbankje

  • fiets- en rokersoverkappingen


Meer informatie over rokersoverkappingen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.