Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Schoonmaakmiddelen voor ondergrond

Advies nodig? Advies nodig? Welke middelen gebruiken om uw ondergrond te reinigen? Met reparatiemiddelen en schoonmaakmiddelen voor vloeren kunt u elke ondergrond herstellen, ontvetten, reinigen en opnieuw beschermen.
Op een bedrijfsterrein krijgt elke ondergrond het zwaar te verduren, en ook de markeringen kunnen niet eeuwig de tand des tijds doorstaan en vervagen. Voertuigen veroorzaken daarenboven afbrokkeling van asfalt, inkepingen of oneffenheden, waardoor zich om de zoveel tijd weleens een totale make-over aandient van de vloeren en markeringen. Laat maar aanrukken, dat afbijtmiddel en die hars, vernis, vloerontvetter of primerverf.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Reparatiemiddelen en schoonmaakmiddelen voor allerlei ondergronden: een heus arsenaal


Om een vloer, terrein of ondergrond tot in de puntjes schoon te maken, zijn enkele fases vereist. Wilt u een perfect eindresultaat bekomen, dan is het raadzaam geen enkele stap over te slaan. Voor u een ondergrond een nieuw leven wilt geven, moet u eerst eventuele oneffenheden of onreinheden wegwerken. Zijn er echt grote ingrepen nodig, kijk dan eerst naar onze reparatiemiddelen voor ondergrond.
Met de reinigingsmiddelen voor ondergrond van Seton kunt u:
  • de vloer grondig reinigen;

  • de aanhechting van een beschermende laag verbeteren (vernis);

  • de duurzaamheid van de nieuwe grondmarkering verbeteren (verf).

Met de reparatie- en beschermingsmiddelen voor ondergrond van Seton kunt u:
  • een beschadigd wegdek herstellen;

  • een hersteld wegdek een nieuwe beschermende laag geven;

  • het risico op ongevallen vermijden.

Reinigingsmiddelen voor de ondergrond

Om een ondergrond een nieuw leven te geven, kiest u eerste de juiste producten naargelang van de aard en de staat van het te bewerken oppervlak. Kloven of scheuren in een ondergrond of wegdek kunt u dichten met onze tweedelige hars. Die vult gaten tot ongeveer 5 centimeter diep. De hars droogt supersnel en is bijna meteen beloopbaar. Extra voordeel: deze hars heeft ook nog antislipkwaliteiten en zorgt zo voor extra veiligheid. Oude verfresten wegwerken ? Dat doet u met afbijtmiddel. Daarna moet u alle vuil van de ondergrond verwijderen: dat kan met vloerontvetter in spuitbus voor binnen of met deze universele vloerontvetter.

Beschermingsmiddelen voor de ondergrond

Nadat de ondergrond of vloer hersteld, gereinigd en eventueel van nieuwe markeringen voorzien is, kunt u nog een beschermende laag vernis ter bescherming van grondmarkeringen aanbrengen. Zo gaan uw belijningen en markeringen langer mee. Ook verkrijgbaar als vernis in spuitbus.

Millimeterwerk? Gebruik thermoplastische hars

Om kleine oneffenheden tot 5 mm weg te werken, is precisiewerk en precisiemateriaal nodig. Daarom tippen we graag onze combinatie van primerverf voor het installeren van thermoplastische vloermarkering en uiteraard de thermoplastische hars zelf, verkrijgbaar op rol. Aan te brengen met een brander voor thermoplastische markeringen.

Neem telefonisch contact op van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.