Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Vitrinekasten voor binnen en buiten

Advies nodig? Advies nodig? Hoe installeer ik mijn vitrinekast? Seton stelt u een uitgebreid gamma met vitrinekasten voor dat u toelaat om zowel binnen als buiten informatie te delen met uw bedrijf. De geplaatste mededelingen in de vitrines kunnen zowel informatieve affiches als reclameboodschappen zijn. Om nog meer de aandacht te vestigen op uw documenten, stellen wij u verschillende accessoires voor.

16 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ – Vitrinekasten voor binnen en buiten


Heeft u vragen over de manier waarop een vitrinekast geïnstalleerd en gesloten moet worden of over de verlichting die u best gebruikt bij de vitrinekast? Lees hieronder het antwoord op de meest gestelde vragen omtrent vitrinekasten.

Installatie van de vitrinekast

Kan ik een vitrinekast aan eender welke muur bevestigen?
De vitrinekasten kunnen effectief op eender welke drager standhouden als ze op de juiste manier bevestigd worden. De juiste manier om een vitrinekast vast te hangen, hangt af van drager tot drager:
- Op een volle muur (beton, steen of plaaster) : gebruik spreidpluggen.
- Op een holle muur (gipsplaten/gyproc) : gebruik metalen hollewandpluggen.
- Op een beschadigde muur : gebruik een chemische verzegeling.
Controleer of de vijzen en ankers goed vasthangen. U kan eveneens met steunpalen werken.

Hoe hang ik de vitrinekasten vast?
Aan de achterkant van iedere vitrinekast zitten twee voorgeboorde gaten. Hang de kast op haar plaats en open de glazen deur: zet met een potlood een stip op de plaats van de gaten. Gebruik de juiste bevestiging (zie hierboven) om uw vitrinekast op te hangen. De bevestigingsmiddelen moeten op de plaats van de gaten en de potloodstippen komen.

Is het gelijk in welke richting ik mijn vitrinekast hang?
Nee, er is vaste onder- en bovenkant. Kijk waar de voorgemaakte gaten zitten aan de achterkant van de vitrine. De voorgemaakte gaten moeten aan de bovenkant zitten.

Verlichtingsinstallatie bij de vitrinekast

Kan men verlichting installeren bij elke vitrinekast ?
Nee, niet elke vitrinekast is gemaakt om verlichting in te installeren. Op elk productfiche staat duidelijk of er verlichting en welke verlichting er bij uw product hoort.

Hoe installeer ik de verlichting ?
Wij stellen u verlichting voor in de vorm van een rol of buis. Aan de achterkant van de rol is er een klevend gedeelte. U kan de verlichting bevestigen waar u wil in de vitrinekast. Daarna moet u nog een gat maken in de vitrinekast om de kabels en draden door te steken. Het is aan te raden om dit gat te laten maken door een elektricien of iemand die professioneel materiaal heeft.

Gebruik van de vitrinekast

Kan ik een vitrinekast die bedoeld is voor binnengebruik ook buiten gebruiken?
Het is niet aan te raden om een vitrinekast voor binnen buiten te gebruiken. De vitrinekasten voor buitengebruik zijn namelijk anders ontworpen : ze zijn condensbestendig en perfect waterdicht. Ze zijn bestand tegen slechte weersomstandigheden. U kan deze vitrinekasten gerust bij de ingang van een gebouw hangen of bij het onthaal.

De vitrinekasten die bedoeld zijn voor binnengebruik bezitten echter geen soortgelijk systeem : het water kan dan ook binnendringen en de affiches in de vitrinekast beschadigen. De vitrinekasten bestemd voor binnengebruik kan u beter effectief binnen gebruiken : in eetzalen, plaatsen waar veel werknemers of bezoekers komen. De vitrinekasten voor binnen beschikken over een beschermend glas voor een maximale bescherming. De kasten zijn beschikbaar in verschillende kleuren zodat ze aangepast kunnen worden aan uw lokalen.

Als ik de sleutel van mijn vitrinekast verlies, kan u dan een nieuwe krijgen?
Ja, als u de sleutel van uw vitrinekast verliest, kan u ons bellen voor een nieuwe sleutel. Zorg wel dat u goed uw bestelnummer bijhoudt zodat we u een sleutel kunnen aanbieden die past op de kast die u gekocht heeft.