Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden Verzamelplaats

Het is belangrijk om uw werknemers en frequente bezoekers te laten weten waar het verzamelpunt zich bevindt in geval van een noodevacuatie. Dit punt kan duidelijk gemaakt worden door het plaatsen van een verzamelplaatsbord.
Het creëren van een gemeenschappelijk verzamelpunt laat toe te verifiëren of iedereen uit het gebouw is, en zo kunnen de interventie-teams ook beter hun werk doen. Plaats nu uw eigen verzamelplaats-bord!

34 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Tijdens de evacuatie van een openbaar gebouw is het belangrijk om een vooraf gekend evacuatieplan te volgen, om risico's door massa-hysterie te vermijden en alles vlot te laten verlopen.

Daarom heeft Seton voor u een reeks borden gekozen met een pictogram dat de verzamelplaats aanduidt, zodat alle geëvacueerden naar hetzelfde punt komen eens ze het gebouw verlaten hebben. Hierdoor kan men snel de aanwezigen tellen, en wordt er plaats gemaakt voor de interventie-teams.

U kunt hier het verzamelplaatsbord kopen dat het meest beantwoordt aan uw wensen, zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een bord met 360° zichtbaarheid, een bord met of zonder tekst, met zones om zelf in te vullen, verticale of horizontale borden, enz.

Voorzie uw bedrijf nu van een verzamelpunt met behulp van onze borden, voor een gestructureerde evacuatie.

Wij raden u ook onze Borden en pictogrammen Brandpreventie en het materiaal voor Brandpreventie en Evacuatie aan.

Gebruik veiligheidssymbolen die beantwoorden aan de eisen van de norm EN ISO 7010 opdat uw boodschap ook internationaal begrepen zou worden.