Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

EHBO Spalken en steunkragen

Wanneer een ongeval plaatsvindt op uw werkplaats, is de eerste reactie om de hulpdiensten te bellen. Maar bij de meeste ongevallen, zijn de slachtoffers getraumatiseerd en gestrest tijdens hun vervoer naar het hospitaal of gezondheidscentrum. Dit is de reden waarom het belangrijk is om hen stil te leggen om hun toestand te stabiliseren met noodspalken of halsbeugel (halskraag). Seton biedt u verschillende onderhouds- en immobilisatieproducten aan aangepast aan uw noden.

4 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton raadt u aan om uw spalk goed te kiezen in functie van uw noden.
Eenvoudige spalk: Dit instrument is heel nuttig om de slachtoffers van een aanrijding, een klap, een val en foute bewegingen te verhinderen om te bewegen. In sommige gevallen zoals reumatiek, peesontsteking, breuken en hechting aan de pees, wordt dit materiaal gebruikt om de zieke tot rust te laten komen.
Noodspalk met uitholling: Gebruikt door ziekenhuizen, ambulances, uitgerust voor hulpdiensten in de bergen en over zee evenals voor een sportieve omgeving. Deze spalk is ideaal om een lid met een breuk te verhinderen te bewegen zonder hem vast te houden.
Halsbeugel: Dit instrument maakt eveneens deel uit van de spalk. Het dient om te verhinderen dat de nekwervels worden bewogen. Bovendien laat het toe om alle bruuske bewegingen van het hoofd met betrekking tot de schouders te vermijden.