Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Afzetpalen voor magazijn

Advies nodig? Advies nodig? Hoe zones afbakenen in uw opstelplaats? Afzetpalen voor magazijnen zijn ideaal om een tijdelijke afbakening te creëren of een zone aan te duiden die niet betreden mag worden. In de meeste gevallen is dat omdat de zone verboden is of omdat er een gevaar is.
U kunt er ook de stroom van werknemers mee regelen door hun te tonen waar ze moeten wandelen. U begeleidt hen zo in de juiste richting. Kortom: met een tijdelijke afbakening voor uw magazijn houdt u uw opslagplaats veilig en ordentelijk ingedeeld.

42 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Afbakening magazijn met afzetpalen


Zones afbakenen of al dan niet tijdelijk toegankelijk maken in een magazijn kan op verschillende manieren: met afzetpalen met lint of afzetpalen met ketting. Welke u ook kiest, u kunt ze vlug opstellen en een adequate indeling neerpoten die voor correcte verkeersflows zorgt op de werkvloer. Zo verloopt alles vlotter in uw organisatie. Met deze tijdelijke afbakening is uw ruimte in een mum van tijd opnieuw georganiseerd. U kunt deze palen namelijk heel vlug plaatsen, verbinden met andere palen en indien nodig weer losmaken en verplaatsen. De afzetpalen bestaan in verschillende kleuren, zodat u uw eigen kleurcode kunt hanteren. Ook bestaan er linten om de toegang te ontzeggen aan onbevoegden of om aan te duiden welke routes uw werknemers moeten volgen. Deze palen nemen heel weinig plaats in om op te bergen. Bovendien bestaan er versies zonder paal, die aan de muur bevestigd worden en dus nog minder plaats vragen.

Alle afzetpalen van Seton zijn ontworpen voor optimale zichtbaarheid, bijvoorbeeld met geel-zwarte of rood-witte arcering. Ook kan er een pictogram op staan dat duidelijk en formeel aangeeft dat het bijvoorbeeld verboden is om een bepaalde zone te betreden. Een alternatief voor de afzetpalen met lint of ketting is de vloertape voor magazijn. Met de producten voor magazijnbelijning van Seton kunt u op de vloer een opslagzone aftekenen, de locatie van pallets aanduiden, het voetgangerverkeer van het gemotoriseerd verkeer scheiden, een nooduitgang aangeven, enzoverder. Deze tapes zijn bijzonder slijtvast en allemaal geschikt voor gebruik in veeleisende industriële omgevingen.

Afzetpalen met lint

Afzetpalen met lint hebben als voordeel dat de af te bakenen afstanden gemakkelijk aan te passen zijn. Het zijn dan ook flexibele afbakeningsoplossingen die u gemakkelijk aan elkaar kunt koppelen, of aan een Standaard wandcassette met uittrekbaar lint of een muurhouder voor uittrekbaar lint. Zo overspant u vlug de oppervlakte of afstand die moet worden afgebakend. Een lint kan een kleur hebben maar ook een opschrift, zoals bijvoorbeeld bij deze wandcassette of paal met uittrekbaar lint met de melding toegang verboden. Wilt u een eigen boodschap meegeven op het lint dat u voor uw magazijn wilt inzetten, of een pictogram, kies dan voor deze personaliseerbare wandcassette of paal met uittrekbaar afzetlint.

Afzetpalen met ketting

Een variant op afzetpalen met lint zijn de afzetpalen met ketting. Ook hiermee kunt u vlug zones afbakenen, de toegang ontzeggen en gevaren signaleren in een magazijn of opslagplaats. Het gebruik van een afbakeningspaal met ketting is relatief eenvoudig: u plaatst eerst de palen aan de rand van de zone die u wilt afbakenen of creëren. Bevestig daarna een ketting tussen elk van de palen om uw afbakening compleet te maken. U kunt trouwens ook een ketting bevestigen tussen een paal en een muur door een muurhaak te gebruiken. Goed om in huis te huis te hebben is deze set van 5 afzetpalen met rubberen voet, afzetketting en S-haken, waarop u kunt uitbreiden met een kunststof afzetketting in rood wit, 5 meter en aparte palen op verzwaarde voet voor signalisatiekettingen. Verder hebben we in het gamma ook alle accessoires, zoals een muurhaak voor de bevestiging van een signalisatieketting of een schakel voor de verbinding van signalisatiekettingen.

Wist u dat Seton ook een gamma borden en pictogrammen 'verboden toegang' heeft?

De borden en pictogrammen verboden toegang van Seton kunnen eveneens ingezet worden om zones aan te duiden die tijdelijk niet betreden mogen worden. Met opschriften als 'privé-eigendom', 'verboden de werf te betreden' of 'doorgang verboden'. Ook deze borden zijn personaliseerbaar: u kunt dus een pictogram met een eigen tekst combineren. Extra duidelijk zijn onze fotoluminescerende borden, die nalichten in het duister.

Meer informatie over afzetpalen voor magazijnen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.