Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Gevaar door extreme temperaturen

Seton ontwikkelde een gamma met waarschuwingsborden en -pictogrammen om te wijzen op het gevaar door extreme temperaturen. Zo vindt u hier borden die vlakbij een warm oppervlak geplaatst moeten worden, of pictogrammen die wijzen op erg lage temperaturen (zoals bijvoorbeeld in een koelcel). Op die manier kunt u het aantal ongelukken door extreem hoge of lage temperaturen beperken.

26 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Sommige werknemers moeten werken bij extreem warme of net extreem koude temperaturen. Of er bevindt zich ergens op de werkplek een erg heet of ontzettend koud oppervlak. Waarschuw uw werknemers en bezoekers voor deze gevaren, zodat ze geen brandwonden krijgen, of onderkoeld raken.

Seton ontwikkelde speciaal voor u een gamma met waarschuwingsborden en -pictogrammen om te wijzen op het risico door extreme temperaturen. Zo kunt u een gevaarsbord bevestigen naast een kookplaat, of een pictogram "vriestoestand" in een vriescel.

Neem daarnaast zeker ook een kijkje op onze pagina's met Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM , alsook bij onze Gebodsborden en -pictogrammen PBM om te wijzen op het verplicht gebruik van deze persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wil je meer weten over al onze veiligheidsborden en -pictogrammen? Ontdek alle informatie op onze pagina over veiligheidspictogrammen.

Vele veiligheidssymbolen voldoen aan de norm EN ISO 7010, omdat ze daardoor internationaal begrepen worden.