Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Etiketten voor inventaris en kwaliteitscontrole

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor deze stickers gebruiken? Inventariseren is een aanzienlijke klus. Sowieso is het wettelijk verplicht om een inventaris op te maken, maar voor sommige bedrijven is het dagelijkse kost. Bedrijven waarbij het een komen en gaan is van producten, waarbij constant aangekocht en verkocht wordt, bedrijven die vlug moeten kunnen leveren en altijd moeten weten of alles voorradig is in het magazijn. Voor hen is inventariseren een tweede natuur.
Seton reikt de nodige werkinstrumenten aan om perfect zicht te houden op de stocks en voorraden. De meeste stickers en etiketten zijn verkrijgbaar op vel van 100 of op rol van 500.

72 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Zelfklevende etiketten en stickers scheppen dagelijks orde


Goederen ontvangen, bewaren, versturen, inventariseren ... het is een complexe taak. Met de zelfklevende etiketten en stickers voor inventaris en kwaliteitscontrole kunt u duidelijkheid scheppen in de grote hoeveelheden gegevens die verwerkt moeten worden. Door het juiste etiket op elk product aan te brengen, weet iedereen of dat item behandeld is, wat de boodschap is en wat er verder mee moet gebeuren. Ons gamma aan berichten, kleuren en vormen is bijzonder uitgebreid, maar goed om te weten is dat u zelfs een geheel eigen inventarissysteem kunt uitwerken met de personaliseerbare etiketten van Seton. Met of zonder logo, met of zonder afbeeldingen, met tekst op maat ... de keuze is volledig aan u. Organiseer zo op optimale wijze uw interne inventariseringsprocedures. Een interessant gamma aan zelfklevende etiketten en stickers zijn zeker ook onze keuringsstickers. Die vermelden het jaartal en de maanden van het jaar. Met een ponstang kunt u dan een aanduiding geven wanneer een product het laatst behandeld of gekeurd is of tot wanneer het gekeurd is.

Zijn alle producten nog aanwezig, zijn ze in goede staat, zijn ze nog bruikbaar?


Dat kunt u allemaal duidelijk maken met de zelfklevende stickers en etiketten voor inventaris en kwaliteitscontrole van Seton. Op basis van de gegevens van de inventaris kunt u de voorraad aanpassen, ruimte maken in het magazijn of onverkoopbare producten uit uw stock halen. Kortom: een duidelijke, systematische inventaris is een echt werkinstrument om uw bedrijfsvoering te optimaliseren.

Stickers en etiketten voor kwaliteitscontrole

De stickers zorgen voor duidelijke communicatie over de stand van zaken van de producten. Ten eerste zijn er een hele reeks stickers met een positieve boodschap. Die stickers hebben vaak een groene kleur. Een product wordt dan aangeduid als conform, goedgekeurd, getest, geïnspecteerd, geijkt of een van de vele andere mogelijke boodschappen. Voor elke melding bestaat ongeveer de tegenovergestelde versie, meestal in het rood. Het gaat dan om aanduidingen als niet conform, afgekeurd, of verworpen.

Stickers en etiketten voor inventaris

Dit is een bonte verzameling stickers en etiketten in alle vormen, kleuren en maten, waarmee u sterk visueel kunt werken om orde en overzicht te scheppen in de inventaris. Het gamma stickers en etiketten voor inventaris biedt zes mogelijke vormen: ronde stickers, rechthoekige stickers, stickers in pijlvorm, vierkante stickers, achthoekige stickers en stickers in visgraatvorm. Het kleurenpalet is bijzonder rijk, van sober en neutraal tot echt in het oog springend, met kleuren als fluogroen, fluorood, maar evengoed mauve of bruin. We hebben meer dan twintig kleuren in de aanbieding. Sommige stickers zijn blanco en nog beschrijfbaar en laten zo nog wat ruimte om een eigen aanduiding mee te geven. Neem zeker een kijkje in ons gamma permanent markers: al deze schrijfmiddelen zijn geschikt om te schrijven op onze beschrijfbare stickers en verkrijgbaar met dunne en dikke punt. Andere stickers dragen een voorgedrukte boodschap, zoals geteld, retour voorraad, stalen, boekhouding of een van de vele andere mogelijke meldingen. Nog andere modellen bevatten een nummering of een maat, zodat u uw magazijn overzichtelijk kunt organiseren.

Informatieve etiketten en stickers

In ons aanbod informatieve stickers vindt u bijvoorbeeld stickers voor interne documenten. Sommige brieven en documenten moeten zeer vlug behandeld worden. Dat kunt u te kennen geven met een zelfklevend etiket bedrukt met het woord 'dringend' of 'belangrijk'. De informatieve stickers kunnen niet alleen hoogdringendheid weergeven, maar ook instructies meegeven om op een veilige manier te werken. De zelfklevende etiketten met de teksten 'niet omkeren' en 'niet stapelen' zorgen voor een vlotte goederenbehandeling. Op onze personaliseerbare stickers kunt u een zelfgekozen tekst laten plaatsen. Zo kunt u specifieke boodschappen communiceren die belangrijk zijn voor de werking in uw magazijn. Ook met een duidelijke boodschap over de werking van een machine, zoals 'start/stop' of 'on/off', verhoogt u de veiligheid voor uw werknemers.

Meer informatie over etiketten voor inventaris en kwaliteitscontrole? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.