Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Paklijstenveloppen en verzendhoezen

Advies nodig? Advies nodig? Waarvoor kan ik deze hoesje gebruiken? Documenthoesjes worden gebruikt om belangrijke documenten met een zending mee te sturen. Dat kan bijvoorbeeld gaan om instructies, facturen, correspondentie, exportdocumenten of vrachtbrieven. Documenthoesjes zorgen ervoor dat alle documenten samenblijven en niet van de zending gescheiden raken.
Verzendhoesjes worden gebruikt om waardevolle voorwerpen, valuta of vertrouwelijke documenten te vervoeren. De veiligheidsenveloppe heeft een aantal veiligheidsmaatregelen, zoals verzegeling en nummering, die opening en diefstal verhinderen.

9 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Documenthoesjes en verzendhoesjes van Seton beschermen uw belangrijke documenten en objecten


In het gamma verzendhoesjes en opberghoesjes van Seton vindt u een aantal handige oplossingen om uw documenten en kleine objecten samen te houden en te beschermen terwijl ze tegelijkertijd zichtbaar blijven. Om te beginnen hebben we een ogenschijnlijk eenvoudig maar heel veelzijdig item: de plastic zakjes voor verpakking met snelle sluiting. U kunt er staaltjes, reserveonderdelen, medische monsters, diepgevroren producten, cosmetica en nog veel meer in opbergen. Met de gekleurde documentbeschermers in verschillende kleuren en formaten beschermt u uw documenten, cheques of badges tegen beschadiging. Documenthoesjes voor transport zijn speciaal ontworpen om met de achterzijde op een pakket te kleven. Zo reizen de documenten veilig en goed zichtbaar mee met de zending.
Documenthoesjes zijn gemaakt van doorzichtig plastic, zodat de inhoud altijd zichtbaar is, maar tegelijk beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht. Het document kan indien nodig gescand worden zonder de hoes te openen. Aan de achterzijde van de hoes is er een kleeflaag waarmee de verzendhoes op de buitenkant van de verpakking gekleefd wordt.

Documenthoesjes

De zelfklevende beschermhoezen voor transport beschermen alle belangrijke documenten (facturen, leveringsbons, garantiefiches, gebruiksinstructies, douanedocumenten ...) die u meestuurt met uw zendingen. De zelfklevende achterzijde hecht aan alle soorten materiaal, zoals karton, plastic, rubber of zelfs glas. De zelfklevende beschermhoezen voor transport, met tekst zijn identiek aan die hierboven maar voorzien van een label met de tekst 'bijgevoegde documenten'. Dankzij de recycleerbare zelfklevende verzendingshoesjes voor het vervoeren van artikelen spaart u het milieu. Deze documenthoesjes zijn gemaakt van papier uit witte, chloorloze papierpulp en een speciale warmtelijm.

Opberghoesjes

De verstevigde, soepele opberghoesjes met ritssluiting zijn ideaal om documenten, kleine voorwerpen of geld op te bergen en te vervoeren. Dankzij het transparante pvc ziet u altijd wat er in het zakje zit. Ook het transparante opbergtasje met zwarte ritssluiting is handig om documenten en schriften mee te nemen zonder ze te beschadigen. U kunt er bijvoorbeeld ook usb-sticks of een rekenmachine mee beschermen. De waterdichte plastic zak met ritssluiting en koord is heel praktisch voor mensen die in een vochtige omgeving of dicht bij water werken. De zak wordt met drie handelingen veilig afgesloten: driedubbele sluiting, plooiing en druk met koord.

Veiligheidsenveloppe

De sealbag veiligheidsenveloppe is speciaal ontwikkeld voor de verzending van vertrouwelijke of waardevolle documenten. Elke veiligheidsenveloppe heeft een uniek nummer en barcode, die herhaald worden op het ontvangstbewijs om de zending te controleren. De veiligheidsenveloppe wordt beschermd door een uiterst betrouwbare verzegeling, die meteen elke poging tot opening weergeeft. De veiligheidsenveloppe is gemaakt van polyethyleen en is ook bestand tegen scheuren, oplosmiddelen, hitte en bevriezing.

Meer informatie over documenthoesjes en verzendhoesjes? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.