Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Paklijstenveloppen en verzendhoezen

In deze categorie vind je verschillende soorten hoezen, onder meer om de vereiste documenten bij een zending te voegen, maar ook om waardevolle voorwerpen veilig te kunnen versturen. Kies uit onze verschillende modellen, formaten en kleuren het hoesje dat het best bij uw noden past.

9 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ


Wat zijn paklijstenveloppen?

Paklijstenveloppen, ook wel dokulops genoemd, dienen om alle soorten belangrijke documenten bij uw zending te voegen. Dat kunnen documenten zijn zoals instructies, (pro-forma)facturen, correspondentie, exportdocumenten, vrachtbrieven, paklijsten etc. voor vervoerders en voor douane.

Wat zijn de voordelen van deze hoezen?

Het hoesje zorgt ervoor dat alle nodige documentatie samenblijft, en niet van de zending gescheiden raakt.
Deze envelop is gemaakt van transparant plastic zodat de inhoud ten alle tijde zichtbaar is. Zo kan het document indien nodig ook gescand worden zonder de envelop te hoeven openen. Het plastic zorgt ervoor dat de inhoud beschermd is tegen invloeden van buitenaf, zoals water. Bovendien gaat zo'n hoes ook scheuren tegen. De achterzijde van de hoes bevat een kleeflaag waarmee u de envelop aan de buitenkant van de verpakking plakt. Dit alles draagt bij tot het professioneel ogen van uw zending.

Waarvoor dienen verzendhoezen?

Verzendhoezen worden gebruikt om waardevolle objecten te vervoeren. Dat kunnen dure objecten (zoals geld, elektronica ...) zijn, maar ook vertrouwelijke documenten. Deze hoesje bevatten een aantal veiligheidsmaatregelen zoals een verzegeling en nummering om diefstal en opening te ontmoedigen en tegen te gaan.
Om grotere goederen veilig te kunnen verzenden, kunt u gebruikmaken van onze Zegellood en verzegelingen om bijvoorbeeld de container mee te vergrendelen.