Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Borden en pictogrammen Gebod

Elke beroepsactiviteit kent risico’s, van verschillende aard en met verschillende oorzaken, voornamelijk met betrekking tot de veiligheid van het personeel. Het is belangrijk om bepaalde regels duidelijk te maken en op te leggen, om zo goed mogelijk deze risico’s te beperken. Door het plaatsen van een gebodsbord, voorzien van een aangepast pictogram, zullen uw werknemers zich sneller aanpassen aan de regels. Gebruik de filters in de linkerkolom indien u specifiek op zoek bent naar borden of pictogrammen conform de norm ISO 7010.

1-92 van 575 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het installeren van een aangepast gebodsbord is een reactie die elke werkgever moet hebben, om de veiligheid van de werknemers te verhogen. Of het nu gaat om het verkeer op de parking van de onderneming, of bijzondere activiteiten die het personeel blootstellen aan bepaalde gevaren (chemisch, auditief, fysisch, …); het beperken van risico’s gebeurt voornamelijk door een goede en duidelijke communicatie.

Hiervoor is het noodzakelijk om de verschillende risico's en gevaren waaraan het personeel wordt blootgesteld goed te identificeren, zodat u het geschikte gebodsbord kunt kiezen.

In dit assortiment borden en pictogrammen zal u heel wat afbeeldingen vinden, met een tekst die de boodschap versterkt, of zonder tekst.

Om bijvoorbeeld het dragen van de individuele beschermingsuitrusting aan te moedigen, zal u een uitgebreid aanbod van gebodsborden vinden met pictogrammen voor het verplicht dragen van PBM (het dragen van een verplichte helm, het dragen van ademhalingsbescherming, …).

De duidelijk pictogrammen worden op verschillende manieren aangeboden: als gebodsborden in pvc, als stickers, ..., zodat u de oplossing kunt kiezen die u nodig heeft.

Voor meer veiligheid, raden wij u eveneens aan om onze pagina’s over Persoonlijke beschermingsmiddelen - PBM te raadplegen, om uw werknemers het materiaal aan te bieden dat volledig is aangepast aan de beroepsverbonden risico's.

Opteer voor veiligheidssymbolen die beantwoorden aan de norm EN ISO 7010 zodat uw boodschap internationaal begrepen wordt.

Niet zeker welk pictogram u nodig heeft? Ontdek ons aanbod op de pagina over onze veiligheidsborden en -stickers.