Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Accessoires voor keuringsstickers

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over accessoires voor keuringsstickers Onze accessoires voor keuringsstickers zijn uiterst handig om de sticker te kleven, te markeren of te verwijderen. Deze producten zijn bruikbaar voor de signalering van een onderhoudsdatum, een vervaldatum, een controldatum enz., onafhankelijk van het materiaal van de keuringsstickers als van de omgeving waarin de sticker wordt gebruikt.

7 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Accessoires voor keuringsstickers


Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn keuringssticker stevig blijft kleven aan de ondergrond?

Het is eerst en vooral zeer belangrijk dat u een keuringssticker kiest met het materiaal dat is aangepast aan uw werkomgeving (bekijk onze uitleg hierover in de categorie Keuringsstickers )!
Om de hechting van het etiket nog te versterken, gebruik onze spray om het oppervlak te reinigen waarop u het wilt aanbrengen. Een betere kleefkracht garandeert een langere levensduur.

Hoe perforeer ik mijn keuringssticker het best?

Seton raadt u aan om onze ponstangen te gebruiken om een datum te markeren op uw keuringsetiket. Dankzij deze tang kunt u met één simpele beweging de maand of het jaartal ponsen dat u wenst. De ponstang heeft een ergonomische vorm en een voldoende grote opening om zelfs het midden van een kaart te perforeren.
Voor de keuringsstickers met jaartal hoeft u enkel de maand te ponsen, voor de keuringsstickers met tekst moet u maand en jaartal ponsen.
Dankzij de verschillende symbolen, cijfers en letters kunt u ook elke inspectieverantwoordelijke associëren met een symbool.
Profiteer nu van onze promotie : lot van 3 ponstangen (2+1 gratis) aan een voordelige prijs!

Hoe moet ik de applicatorrol gebruiken?

Deze accessoire zorgt ervoor dat u de sticker perfect kunt aanbrengen. Plaats de keuringssticker op het gewenste oppervlak en druk aan met de applicatorrol voor een maximale hechting.

Hoe zorg ik ervoor dat het opschrift van de keuringssticker onbeschadigd blijft?

U kunt de levensduur van de sticker en het opschrift verlengen door gebruik te maken van onze voorgesneden lamineerfolie. Dit kan zeer handig zijn voor uw keuringsetiketten van papier. De lamineerfilm garandeert een extra bescherming tegen vocht, wrijving, uv-stralen enz. Bestand tegen temperaturen van -20°C tot + 80°C. Kies de diameter van de folie in functie van uw stickers (15, 34 of 45 mm).

Met welk materiaal is lamineerfolie compatibel?

Bij sommige materialen is het nuttig om lamineerfolie aan te brengen, bij andere heeft het geen enkel nut:
  • Gelamineerd polyester: Onnodig aangezien het materiaal al voorzien is van een soortgelijke bescherming.

  • Geplastificeerd weefsel: De sticker is op zich al voldoende beschermd

  • Vinyl: Handig als er bescherming nodig is tegen wrijving of vochtigheid bijvoorbeeld.

  • Polyolefine: Een lamineerlaag doet het antifraude effect teniet, aangezien de sticker niet meer verscheurd kan worden bij verwijdering.

  • Droge overdracht: Een lamineerlaag is mogelijk maar is afhankelijk van de ondergrond. Keuringsstickers droge overdracht kunnen op vele oppervlakken gekleefd worden. Echter, de lamineerfolie heeft niet dezelfde kleefkracht, waardoor het mogelijks niet aan het oppervlak zal kleven.

  • Papier: Sterk aanbevolen.

  • Acrylaat: Is reeds een stevige sticker, dus onnodig om een extra beschermlaag aan te brengen.


Hoe verwijder ik het best mijn keuringsstickers?

Onze keuringsstickers zijn voorzien van een sterke kleeflaag, zeker onze antifraude stickers. Gebruik daarom een schraper om uw etiket met 1 beweging te verwijderen en zonder lijmresten achter te laten op het oppervlak.