Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Oprijplaten voor rolstoelen

Een oprijplaat voor rolstoel zorgt ervoor dat mensen met een beperkte mobiliteit in staat zijn om de toegang tot een gebouw of ruimte te overschrijden en te bereiken. Ze vergemakkelijken de doorgang van rolstoelen, maar zorgen ook voor een betere toegankelijkheid van bejaarden, zwangere vrouwen en andere mensen die zich moeilijk kunnen voortbewegen.

8 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Voor mensen met een handicap betekent toegankelijkheid: zich kunnen verplaatsen van de ene plaats naar de andere, een lokaal gemakkelijk binnentreden, zich herkennen, zich oriënteren en kunnen communiceren.
Toegankelijkheid heeft betrekking tot zowel uw binnenruimtes als uw buitenruimtes: parkeerplaatsen, de breedte van deuren, oprijplaten voor rolstoelen, liften, sanitaire voorzieningen enz.

Oprijplaten voor rolstoelen zorgen ervoor dat mensen met een mobiele beperking op een zelfstandige manier drempels kunnen nemen en tredes kunnen betreden.
In het algemeen is het best om voor de langst mogelijke oprijplaat te kiezen: de helling zal minder steil zijn en de oprijplaat gemakkelijker te plaatsen.

Onze oprijplaten zijn gemaakt voor rolstoelen, personen met een mobiele beperking maar ook voor slechtzienden. Dit hulpmiddel is zeer goed bestand tegen slijtage.

Om u de keuze te laten, stelt Seton u ook oprijplaten voor rolstoelen voor om bijvoorbeeld af en toe te gebruiken. Bekijk hiervoor onze Plooibare en verplaatsbare oprijplaat voor rolstoel in aluminium .