Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels

Advies nodig? Advies nodig? Hoe brengt u een grondmarkering aan op uw parking? De grondmarkering is een een type signalering dat informeert over de regels die van kracht zijn in een bepaalde zone. De markering garandeert de veiligheid van de gebruikers en zorgt ervoor dat iedereen tijd wint. Deze horizontale signalering werkt meestal met symbolen en teksten om een boodschap over te brengen. Seton stelt hieronder een kwalitatief assortiment voor met permanente grondmarkeringen.

1-92 van 178 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

  1. 1
  2. 2

FAQ - grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels

Om de veiligheid, duidelijkheid en goede circulatie te garanderen, bestaat er horizontale en verticale signalering. Horizontale signalering bestaat uit grondmarkeringen. Verticale signalering omvat alle signalering die rechtstaat en loodrecht ten opzichte van de weg staat (bijvoorbeeld verkeersborden).

Waarom een grondmarkering gebruiken in een bedrijf?

Een grondmarkering wordt vaak gebruikt om regels en informatie te communiceren. Op een parking worden er ook vaak grondmarkeringen gebruikt om de parkeerplaatsen af te bakenen, om de rijrichting aan te geven (met pijlen), enzovoort. Dankzij de grondmarkering kan u de parking duidelijk organiseren.

Hoe kan ik mijn vloer voorbereiden op de markering?

Voordat u de markering aanbrengt, moet u controleren of uw vloer in een goede staat is. Als dat niet het geval is, herstelt u best eerst de vloer met onze producten voor de renovatie van vloeren (denk aan koudasfalt of mortel bijvoorbeeld). U vindt ook bijtmiddel en schoonmaakproducten in ons gamma Ondergrond reparatiemiddelen..

Hoe breng ik de grondmarkering aan op mijn parking?

Om verschillende parkeerplaatsen van elkaar te onderscheiden, biedt Seton u grondmarkeringen aan samen met materiaal om de markering te plaatsen. Al de middelen die u nodig heeft om de markering aan te brengen, zijn dus voorhanden dankzij Seton (denk maar aan: sjablonen, verf,...).

Lijnentrekker parking Easyline

Verf en spuitbussen

Om de grondmarkering aan te brengen, kan u lijnentrekkers of traceermachines gebruiken. Ontdek onze lijnentrekkers en verfaccessoires om uw markering optimaal te plaatsen. Met deze middelen kan u gemakkelijk de contouren van een weg of de lijnen van parkeerplaatsen tekenen. U kan ook speciale verven gebruiken die bestand zijn tegen slijtage en aangepast zijn aan asfalt. Seton biedt ook verf aan die bestand is tegen extreme temperaturen. Om af te sluiten is er ook nog de thermoplastische grondmarkering: die is aangepast aan moeilijk te markeren oppervlakken.

sjabloon voor grondmarkering parkeerplaats voorbehouden aan gehandicapten

Sjablonen voor grondmarkering

Om de boodschappen op de borden nog eens te herhalen, kan u een horizontale signalering gebruiken. Bijvoorbeeld: bij een parking voor gehandicapten staat er soms zowel een bord als een grondmarkering. Seton biedt een volledig gamma aan met sjablonen voor op vloeren en muren. Zo kan u identieke symbolen en pictogrammen plaatsen op verschillende plaatsen. Onze sjablonen kunnen zowel met verf als met de spuitbussen gebruikt worden.

Om uw markering vlot aan te brengen, voorziet u best verfaccessoires.

markeernagels om parkeerplaats af te bakenen

Wegdeknagels, reflectoren en retroreflectoren

Om plaatsen af te bakenen (vb. parkeerplaatsen), biedt Seton een volledig gamma met markeernagels en wegdekreflectoren aan. In combinatie met een verticale signalering vormen de wegdeknagels een goed alternatief voor de grondmarkering. De wegdeknagels worden vaak gebruikt om parkeerplaatsen af te bakenen. Dankzij hun reliëf en hoogte vormen de wegdeknagels een fysieke scheiding. Zo weten de bestuurders altijd waar de grenzen zijn van hun parkeerplaats.

Aanvullende producten - Horizontale markering voor privéparking

Vaak wordt zowel een horizontale als een verticale signalering gebruikt zodat de boodschap duidelijk en zichtbaar is. Bijvoorbeeld: een verbod om te parkeren wordt zowel uitgedrukt in de vorm van een bord als in de vorm van een grondmarkering om extra zichtbaarheid te creëren.

Voor meer materiaal om uw parking in te richten, kan u terecht op Uitrusting voor Parking en Bedrijfsterreinen.