Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Maritieme evacuatie

Voor elke organisatie of onderneming die werkzaam is in de buurt van een oever of kade, is het belangrijk om zwemvesten, reddingsboeien en ander materiaal te voorzien om personen van de verdrinkingsdood te redden. U vindt in dit gamma vele producten die u nodig heeft voor uw maritieme uitrusting, zoals waterlijnen, waterdichte hoezen, gevaarsignalering, enz.

37 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Om verdrinking te vermijden op terreinen van organisaties die vlakbij het water gelegen zijn, zoals openbare zwembaden, watersportverenigingen, laad- en loskades, enz., is het belangrijk om geschikt reddingsmateriaal te voorzien binnen handbereik.

Seton heeft daarom voor u een gamma samengesteld met producten zoals klassieke reddingsboeien, waterdichte vaten en reddingslijnen, maar ook reddingsvesten of drijfkussens.

Met de producten in dit gamma kunt u uw bezoekers waarschuwen voor de aanwezigheid van water, en snel ingrijpen indien een persoon in het water valt en dreigt te verdrinken.

Ontdek snel alle producten!

Neem zeker ook een kijkje in onze categorie Borden en pictogrammen Gevaar voor een uitgebreidere keuze van uw gevaarsignalering.