Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Magnetische insteekhoezen voor kantoor

Voor de ophanging van uw document in uw bedrijf en kantoren stelt Seton u dit gamma magnetische insteekhoezen voor. Daarmee kunt al uw orginele documenten inkaderen en ophangen. Bovendien hebt u geen bevestigingsmateriaal nodig en kunnen deze hoezen naar believen verplaatst worden. Lees onderaan de pagina ondze tips om de juist hoes te kiezen.

13 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In elk bedrijf of op elk kantoor is er nood aan manieren om documenten op te hangen, uit te stallen, te afficheren, zichtbaar te maken, voor werknemers of bezoekers. Bovendien zijn niet alle muren geschikt om iets aan op te hangen door bijvoorbeeld een gat te boren.
Daarom stelt Seton u een aangepaste oplossing voor: de magnetische documenthouders zijn snel op te hangen en even gemakkelijk weer weg te halen. En dat zonder beschadiging van het gebruikte oppervlak.

FAQ


Wat zijn de voordelen van magnetische documenthoezen?

Deze hoesjes zijn aan de achterkant bedekt met sterke magneten waardoor ze kunnen bevestigd worden op gelijk welk metaaloppervlak. Denk maar aan, kasten bureaus, whiteboards etc.
U kunt ze daarna naar hartenlust nog verplaatsen, zonder het oppervlak te beschadigen. Daarnaast wint u op die manier ook u heel wat tijd.

Bovendien bieden deze hoesjes ook een optimale bescherming van al uw documenten, in A4 of een ander formaat, in portret- of landschapsformaat. Alles is mogelijk dus!

Tips voor het aanbrengen

Voor een optimaal gebruik van uw magnetische houders, raden we u aan om:
- het oppervlak schoon te maken voor u de documentbeschermer aanbrengt, zodat het goed hecht
- een formaat te kiezen dat geschikt is voor het type document

Keuzehulp


Wat zijn de manieren om documenten in te steken?

- Als u de inhoud van de houder vaak verwisselt, kies dan voor een model met gleuf. Die maakt het gemakkelijk om document in te steken en uit te halen. Ideaal dus voor al uw interne communicatie, cijfes, doelstellingen ...
- Verwisselt u de inhoud slechts occasioneel, gebruik dan houders met een glijdsysteem. Onder meer geschikt om uw voorschriften, verplichte documenten etc. uit te hangen.

Welke hoes voor welke signalering?

Onze hoesjes kunnen gebruikt worden voor:
- Interne communicatie: informeer uw werknemers over wat er gebeurt binnen het bedrijf; acties, doelstellingen, resultaten ...
- Signalering: maak uw Posters en Affiches nog zichtbaarder.
- Algemene signalering zoals de weekplanning en dergelijke.

Welk kleur voor welk gebruik?

Over het algemeen geldt:
- Rood voor verbod
- Geel voor waarschuwing
- Groen voor eerste hulp, evacuatie
- Neutrale kleuren zoals zwart en transparant om te informeren

Voor een permanente bevestiging stellen we u de Wandfolderhouders voor.

Voor insteekhoezen die geschikt zijn voor industrieel gebruik, zoals in een magazijn, bekijk onze Houders en hoezen voor documenten . Die zijn steviger en dus bestand tegen ruwere omstandigheden.