Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Slagbomen en draaibomen

Advies nodig? Advies nodig? Hoe de toegang controleren met slagbomen? Om de toegang tot een parkeerterrein of privéweg te regelen, is een slagboom of draaiboom de flexibelste oplossing. Vooral als er veel binnen- en buitengaand verkeer is, is een afsluitboom onmisbaar attribuut. Kies een afsluitboom van Seton voor het ultieme gebruiksgemak.
Op tijdstippen dat het domein niet toegankelijk is, blijft de slagboom gesloten. Wanneer het domein toegankelijk is voor publiek, kan de afsluitboom volledig opengezet worden, automatisch opengaan als er een voertuig nadert of geopend worden door een bewaker. Gemachtigden kunnen de slagboom zelf openen met het slot of met een afstandsbediening.

10 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een slagboom van Seton is onmisbaar aan de ingang van uw parkeerterrein


Met een afsluitboom van Seton regelt u vlot de toegang tot uw domein.

Zoekt u een gebruiksvriendelijke oplossing om de toegang tot uw domeinen te regelen?
  • Slagbomen zijn onmisbaar op een parkeerterrein, maar kunnen bijvoorbeeld ook geplaatst worden aan de ingangen van bosgebieden.

  • Slagbomen van Seton zijn geverfd in de typische rood-witte markering voor een optimale zichtbaarheid.

  • We hebben afsluitbomen in verschillende lengtes, naargelang ze gebruikt worden aan een doorgang voor auto's, bromfietsen, fietsen of voetgangers.

  • We hebben zowel draaihekken op een grondplaat als modellen die aan de muur bevestigd worden.

Manuele slagbomen

De manuele slagboom met cardankoppeling kan zowel horizontaal als verticaal opendraaien. Dat maakt hem ideaal voor gebruik op geaccidenteerde terreinen en in bosgebieden. De ovalen balk van geëxtrudeerd aluminium is extreem stevig en verhindert dat mensen erop gaan zitten. De beweegbare slagbomen met tegengewicht en rode reflectoren gaan verticaal open met behulp van een tegengewicht. Dankzij de reflectoren is deze bareel goed zichtbaar als hij 's nachts door koplampen beschenen wordt. De draaiboom, vergrendelbaar met hangslot bestaat uit twee delen die horizontaal opendraaien. Deze bareel is geschikt voor brede ingangen: het grootste model is 5,5 meter breed.

Automatische slagbomen

De slagboom op zonne-energie is voorgemonteerd en compact. Hij heeft dankzij de fotovoltaïsche cel geen elektrische installatie nodig. Deze bareel opent verticaal. Hij is afgewerkt met retroreflecterende stroken voor goede zichtbaarheid in het donker. De afstandsbediening voor slagboom op zonne-energie is optioneel te verkrijgen. De compacte hydraulische slagbomen met cilinderslot zijn gemakkelijk te gebruiken dankzij de pneumatische veer. Doordat er geen tegengewicht aan hangt, kan deze afsluitboom tot tegen een muur geplaatst worden.

Draaibomen

Draaibomen en draaihekken openen horizontaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat ze dienst kunnen doen voor auto's, maar ook voor tweewielers of voetgangers. Het draaihek met cilinderslot voor muurbevestiging is een heel praktisch model. De draaiende bareel van gegalvaniseerd, roodgelakt staal is gemonteerd op een muurplaat en wordt vergrendeld met een cilinderslot. Het draaihek voor grondbevestiging verhindert de doorgang van voertuigen zonder voetgangers te belemmeren. De draaiende bareel 'trombone' is gemonteerd op een plaat die in de grond bevestigd is. Ze wordt geopende met een Europees cilinderslot maar kan ook met een brandweerslot geleverd worden.

Veiligheidsafsluitingen

De veiligheidsafsluiting met oprolsysteem voor industriële signalisatie is een uittrekbare afbakening samengesteld uit een kabel op een oproller met een afbakening met rode en witte verticale strepen. De barrière kan uitgevouwen en bevestigd worden met een handvat. Dit systeem is ideaal om tijdelijk de toegang te versperren, bijvoorbeeld aan een werf. De veiligheidsafsluiting met oprolsysteem met aarding is hetzelfde systeem maar beveiligd tegen elektrisch gevaar dankzij de aarding.
Het kan handig zijn om bij uw slagboom een bord te plaatsen dat verboden toegang of privéweg aangeeft. U vindt daarvoor zeker uw keuze bij onze borden en pictogrammen verbod. Als u de doorgang van hoge of zware voertuigen wilt beperken, neem een kijkje naar onze hoogtebegrenzers en doorrijhoogteportalen.

Meer informatie over slagbomen en draaibomen? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.