Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Keuringsstickers voor droge omgevingen - Papier

Advies nodig? Advies nodig? Meer info over keuringsstickers voor droog milieu Wij stellen een gamma keuringsstickers ter beschikking om regelmatige controles van uw bedrijfsmateriaal uit te voeren. Ontdek in deze categorie onze keuringsetiketten van papier voor droge omgevingen.

3 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

FAQ - Keuringsstickers voor droge omgevingen


Wat is een keuringssticker?

Als werkgever is het uiterst belangrijk om de veiligheid van uw werknemers te garanderen en de goede werking van uw bedrijfsuitrusting. Vandaar het belang van keuringsstickers (ook onderhoudsstickers genoemd) om regelmatig het materiaal te inspecteren. Deze stickers zijn een visueel hulpmiddel om een goede planning van de inspecties te maken.

Welk materiaal is geschikt voor droge omgevingen?

Keuringsvignetten voor droge omgevingen zijn vervaardigd van papier. Dit is een voordelige oplossing én een goed hulpmiddel tegen fraude: papier verscheurt namelijk gemakkelijk bij een poging tot verwijdering.
Voorzien van een krachtige kleefstof en perfect voor zowel vlakke als gebogen oppervlakken. Bestand tegen temperaturen tussen -40°C en +70°C. Enkel geschikt voor binnengebruik, perfect voor de inspectie van bijvoorbeeld Brandalarmen of Brandblussers en brandslanghaspels .

Wat zijn de mogelijke opties bij keuringsstickers voor droge omgeving?

Kies uit 4 mogelijkheden om de beste keuringssticker te kiezen voor uw werkomgeving.

Het model

Er bestaan 3 soorten keuringsetiketten van papier:
  • Enkel jaartal: Uitsluitend de twee laatste cijfers zijn zichtbaar

  • Volledig jaartal: Het jaartal is volledig zichtbaar

  • Rechthoekig formaat met jaartal: aangezien ze groter zijn, is het jaartal ook beter zichtbaar.


De afmetingen

Kies uit een diameter van 15 of 30 mm De rechthoekige stickers hebben een afmeting van 47 x 19 mm.

De verpakking

Keuringsstickers voor droge omgevingen worden verkocht:
  • per rol van 50 (voor de rechthoekige stickers) of per 500 (voor de ronde stickers)

  • per boekje van 100 stickers, met QR-code voor herbestelling


De tekst

Seton heeft een kleurencode ontwikkeld per jaartal om zo de interventie van uw installaties te vergemakkelen. De kleur van de sticker is afhankelijk van het gekozen jaartal en keert om de 7 jaar terug. De sticker is oranje voor het jaar 2018, voor het jaar 2019 is de sticker grijs.

U kunt ook een keuringssticker kiezen die signaleert dat u de 'vervaldatum' moet controleren. Dit opschrift gaat gepaard met een jaartal. Net zoals bij de klassieke keuringssticker, moet u enkel de maand ponsen.

Vind u niet de gewenste sticker in ons standaardgamma, kies dan voor een keuringssticker op maat.

Complementaire producten - Keuringsstickers voor droge omgevingen


Alvorens de sticker aan te brengen op het gewenste oppervlak, maak het schoon met onze spray opdat er een betere hechting is tussen etiket en oppervlak. Voorzie ook een ponstang om zo de volgende controledatum, onderhoudsdatum enz. te markeren. U kunt eveneens aanduiden wie de inspectie heeft uitgevoerd dankzij de verschillende symbolen.

Gebruik onze applicatorrol voor een mooi en proper resultaat. Zo bent u zeker dat de sticker perfect aangebracht is. Het wordt ook sterk aangeraden om voorgesneden lamineerfolie op het etiket te kleven voor een betere bescherming tegen wrijving bijvoorbeeld. De markering zal een langere levensduur hebben.

Ten slotte gebruikt u het best een multifunctionele schraper om uw sticker te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.