Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Dubbelzijdige tape

Een efficiënte signalering is niet nuttig als ze niet correct bevestigd wordt aan haar houder. Om de stevigheid en het behoud van uw borden te verzekeren, biedt Seton u een assortiment aan van dubbelzijdige tape en van zelfklevende foamtape gekend voor hun stevigheid en hun gemakkelijke plaatsing. Ongeacht het hechtingsoppervlak, zal u hier ongetwijfeld de geschikte accessoires vinden voor de montage van uw Borden en pictogrammen .

19 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Zelfs de allerbeste Borden en pictogrammen met de beste kwaliteit, leiden tot niets als ze niet degelijk vastgemaakt en goed zichtbaar zijn voor iedereen. In functie van uw noden, biedt Seton meerdere oplossingen aan van dubbelzijdige plakband:

Het systeem van bevestiging met zelfklevende klittenband is gemakkelijk te plaatsen en terug te verwijderen. Klittenband wordt aanbevolen voor tijdelijke montages want ze laten u toe om uw signalering te verplaatsen naargelang uw wensen.

Voor duurzame bevestigingsoplossingen, raden wij u aan om dubbelzijdige tape te gebruiken, zeker voor de borden die een stevige bevestiging vereisen.
Dunne tape is perfect voor gladde oppervlakken. Ze laten toe om uw bord zo dicht mogelijk bij de houder te bevestigen, voor een mooi resultaat.
Onze foamtape is ideaal voor oneffen oppervlakten. Ze biedt de beste hechting op onregelmatige oppervlakten zoals pleister- en stucwerk, door de holtes op te vullen.
Het type VHB “Very High Bond” garandeert een definitieve bevestiging op gladde, niet poreuze oppervlakten, zoals het merendeel van de verkeersborden. Ze garandeert een simpele en snelle plaatsing van uw zware producten.

Het staat dus vast dat u uw tape zal kiezen in functie van uw bevestigingsoppervlak.
Voor al uw andere vragen kan u zich richten tot onze specialisten: zij kunnen u oplossingen op maat aanbieden, die perfect beantwoorden aan uw verwachtingen.

Denk eraan om onze Bevestigingsbeugels en grondankers te gebruiken voor een heel bestendige montage en verankeringen in de grond.