Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Verkeersborden gebod

Advies nodig? Advies nodig? Hoe een gebod duidelijk maken op uw parking? Net zoals op de openbare weg is het op uw privéwegen en parkeerruimtes noodzakelijk dat de regels duidelijk aangegeven staan. Door de plaatsen waar auto's rijden uit te rusten met verkeersborden, verkleint u het risico op chaos en ongevallen.
Seton heeft voor u een uitgebreid gamma aan verkeersborden ontwikkeld om aan te geven welke regels gerespecteerd moeten worden. Op deze pagina's stellen we ons assortiment verkeersborden voor die een gebod uitdrukken.

31 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Verkeersborden gebod regelen het verkeer


Met verkeersborden van Seton maakt u de weggebruikers duidelijk wat de regels zijn binnen uw privédomeinen. Zo vermijdt u conflicten en ongevallen.
 • Geef overal de juiste rijrichting aan.

 • Geef aan welke voorrangsregels gelden.

 • Geef aan waar het verplicht is te stoppen.

 • Duid fietspaden aan.

 • Wijs de weg naar de uitgang.

 • Waarschuw voor obstakels.

De verkeersborden zijn verkrijgbaar in pvc, aluminium met rand of aluminium zonder rand. Alle aluminium borden zijn retroreflecterend, zodat ze zichtbaar zijn als ze 's nachts belicht worden door koplampen. We hebben ook borden met antigraffiticoating. Sommige van onze aluminium borden zijn ook verkrijgbaar als kit met paal en bevestigingsmateriaal. Maar welk type bord u ook kiest, in de categorie bevestiging van borden en pictogrammen vindt u altijd de nodige accessoires om het te bevestigen aan een paal.

Verkeersbord met richtingspijl

Verkeersborden die de verplichte rijrichting aanduiden zijn onmisbaar op een bedrijfsterrein. U vindt ze bij Seton met dikke of dunne pijlen, rechte of gebogen pijlen, naar links, rechts, rechtdoor of zelfs een combinatie. Een aanrader zijn de verkeersborden gebod met antigraffiticoating. De gebodsborden met 4 zijden 'verplicht rechts afslaan voor het bord' zijn de ideale oplossing om op rotondes te plaatsen. In geval van een tijdelijke situatie kunt u uw toevlucht nemen tot de tijdelijke parkeerborden uitgang met pijl naar links of pijl naar rechts.

Verkeersbord voorrang verlenen

De verkeersborden 'voorrang van rechts' (driehoek met X) en 'voorrang verlenen' (omgekeerde driehoek) geven de voorrangsregels weer op dezelfde manier als op de openbare weg gebeurt. Het bord 'voorrang verlenen' is ook verkrijgbaar met antigraffiticoating.

Stopbord

Het verkeersbord van pvc 'stop' of het voorrangsbord met antigraffiticoating 'stopbord' verplicht voertuigen om te stoppen voor de witte lijn op de grond. De voorrangsborden met verlichting 'stopbord' zien er overdag uit als een klassiek verkeersbord maar lichten 's nachts op voor betere zichtbaarheid. Ze worden aan de muur bevestigd met de meegeleverde schroeven en pluggen en aangesloten op de netvoeding (220/240 V) met een kabel van een meter.

Verkeersbord fietspad

Als er aparte fietspaden op uw domein zijn, is het zaak die goed aan te duiden. Zo weten fietsers en bromfietsers waar ze moeten rijden, en automobilisten dat ze niet op het fietspad mogen rijden of stilstaan. Het verkeersbord 'fietspad' toont een witte fiets op een blauwe achtergrond, identiek dus aan de officiële borden op de openbare weg. De borden zijn in aluminium, bedekt met een reflecterende film 3M klasse 1 voor goede zichtbaarheid 's nachts.

Een gebodsbord voor iedere situatie

Rust uw bedrijfsterrein uit met de gepaste gebodsborden, zodat het er even veilig is als op de openbare weg:
 • Verkeersborden verplichte rijrichting organiseren het verkeer.

 • Verkeersborden voorrang verlenen verminderen de kans op ongevallen.

 • Verkeersborden fietspad zorgen voor de veiligheid van fietsers.

 • Stopborden verplichten chauffeurs om te stoppen.

 • Verkeersborden 'stapvoets rijden' beperken de snelheid.

 • Verkeersborden 'verhoogde inrichting' waarschuwen voor verkeersdrempels.


Meer informatie over onze verkeersborden gebod? Neem contact op met onze experten, telefonisch van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 18 uur of via e-mail of vraag een online offerte.