Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Gebodsborden en -pictogrammen Hygiëne en netheid

Herinner uw werknemers en bezoekers aan het belang van hygiëne en netheid op de werkvloer. Gebruik hiervoor één van de borden en stickers die u in het gamma hieronder terugvindt. Op zoek naar een pictogram "handen wassen verplicht" of eerder "Gebruik de vuilnisbak"? U vindt hier alle nodige signalering om uw bedrijf netjes en hygiënisch te houden!

65 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

In alle bedrijfssectoren zijn hygiëne en netheid van essentieel belang. Een goede hygiëne binnen uw bedrijf zorgt namelijk voor een lager ziekteverzuim. Af en toe is het echter nodig om uw personeel en bezoekers te herinneren aan de regels ivm hygiëne. Gebruik onze borden en stickers om goede hygiënsiche gewoontes aan te moedigen.

In de voedingsindustrie en in de zorg is het onontbeerlijk om uw personeel regelmatig de handen te laten wassen, niet alleen voor hun eigen veiligheid, maar ook voor de respectievelijke consument en patiënt. Gebruik een product met het pictogram "handen wassen verplicht" om hen hieraan te herinneren. Zorg er dan als bedrijf ook voor dat uw hygiënsiche voorzieningen in orde zijn.

Op openbare plaatsen is het dan weer erg belangrijk om met behulp van pictogrammen alle bezoekers eraan te herinneren hun afval in de daartoe voorziene prullenbak te werpen. Wanneer uw bezoekers zelf opruimen heeft u bovendien minder onderhoudskosten.

Onze veiligheidspictogrammen zijn beschikbaar als borden en als stickers, zijn pictogrammen met of zonder tekst, kleine of grote pictogrammen, enz. Neem een kijkje op onze EN ISO 7010 pagina, voor meer informatie over de gestandaardiseerde ISO-pictogrammen.