Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Veiligheidsrecipiënten

Voor het opslaan, transporteren en gebruiken van uw gevaarlijke producten in industriële omgevingen en laboratoria, stelt Seton u het gamma veiligheidsrecipiënten voor. In deze categorie vindt u alle veiligheidskannen, plunjerkannen, enz. terug. Deze producten verhogen de veiligheid van het werk met ontvlambare producten.

9 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Recipiënten voor de opslag en het transport van gevaarlijke vloeistoffen zijn onmisbaar voor elk bedrijf dat met dergelijke producten werkt.

De veiligheidsrecipiënten in deze categorie zijn gemaakt van staal of polyethyleen, en zijn ideaal voor het stockeren, verdelen, bevochtigen met, transporteren (ADR) of vergieten van gevaarlijke vloeistoffen. Deze vloeistoffen kunnen ontvlambaar of zelfs corrosief zijn.

U vindt hier zowel veiligheidskannen als afvalbakken, onderdelenreinigers en plunjerkannen terug.

Etiketteer de recipiënten op een duidelijke en leesbare manier naargelang de inhoud, om zo conform de wetgeving te zijn.

Volgens de Europese Verordening (EG) nr. 1272/2008 van het Europees Parlement ligt "de verantwoordelijkheid voor het identificeren van de gevaren van stoffen en mengsels en voor het bepalen van de indeling ervan hoofdzakelijk bij de fabrikanten, importeurs en downstreamgebruikers van die stoffen en mengsels, ongeacht of zij onder de voorschriften van Verordening (EG) nr. 1907/2006 vallen (...)."

Verder stelt de Verordening dat "een verpakking die een (...) stof of mengsel bevat, voorzien moet zijn van een tastbare gevarenaanduiding (...)".

U moet zo goed mogelijk uitgerust zijn om op een veilige manier te kunnen werken met gevaarlijke producten. Voorzie daarom Chemisch bestendige handschoenen alsook Beschermende overalls , en zorg er zo voor dat alle werknemers voldoende beschermd zijn tegen eventueel contact met de gevaarlijke vloeistoffen.