Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Informatieborden en -stickers met afbeelding, logo en/of tekst

Om uw specifieke bedrijfsboodschappen zo goed en volledig mogelijk over te brengen bij uw werknemers en bezoekers, is er niets dat de mogelijkheden van een gepersonaliseerd bedrijfsbord evenaart. Dit is waarom Seton een gamma aan personaliseerbare producten voor industriële signalering heeft samengesteld. In dit gamma vindt u allerhande borden die u kunt aanpassen aan uw noden, door zelf uw tekst en veiligheidssymbolen te kiezen.

8 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Wilt u een bepaalde boodschap communiceren maar vindt u hiervoor geen gepast bord? Misschien kan een gepersonaliseerde bedrijfssignalering dan wel de oplossing zijn voor uw specifieke wensen. Deze personaliseerbare borden vindt u hier in dit gamma.

Zo kunt u eerst het formaat van uw bord bepalen, en vervolgens kunt u het verder personaliseren door tekst, logo en/of pictogrammen toe te voegen die volgens u iets bijdragen aan de boodschap die u wilt overbrengen met uw signalering.
Tip: lees onze gids over het bestandsformaat dat uw logo moet hebben om problemen te vermijden.

Het is ook mogelijk om in samenspraak met ons bedrijf uw eigen pictogram te creëren, rekening houdend met de geldende normen (ivm het formaat, de vorm en de kleuren van het nieuwe pictogram).

Wij stellen u diverse types personaliseerbare industriële signalering voor, gaande van een personaliseerbaar parkeerbord met uw logo, tot een fotoluminescent bord met tekst en pictogram of zelfklevende etiketten.

Ontdek snel alle mogelijke oplossingen die u worden aangeboden door Seton. Indien u een standaard bord of pictogram wenst, raden wij u aan ons gamma Borden en pictogrammen te bekijken.