Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Verkeersborden gevaar

Om weggebruikers te waarschuwen voor potentieel gevaar en hun rijgedrag te laten aanpassen, stelt Seton u een gamma voor met driehoekige verkeersborden met verschillende gevaarpictogrammen. Hierdoor kunt u het risico op ongevallen op uw parking of private wegen verminderen. Ontdek dit gamma en kies voor het verkeersbord dat het meest aan uw behoeften voldoet.

32 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Een goede signalering is een van de meest efficiënte en belangrijkste manieren om het risico op ongevallen te verminderen. Daarom is een driehoekig verkeersbord, vooral gekend om alle soorten gevaar te signaleren, van essentieel belang. Dit bord moet geplaatst worden aan de ingang van een risicovolle zone. Gebruik deze borden enkel voor uw parking of private wegen!

Seton heeft voor u verkeersborden geselecteerd met verschillende pictogrammen, om een antwoord te bieden aan de meest voorkomende situaties.
De borden zijn beschikbaar in verschillende vormen. Vaak kunnen ze bevestigd worden aan een paal, hiervoor is het aangeraden om ons gamma Bevestigingsmateriaal voor verkeersborden te bekijken.

Ontdek ook onze tijdelijke borden in ons gamma Borden voor signalering werkzaamheden , geel en driehoekig (tijdelijk gevaar) of wit (permanent gevaar).

Het is eveneens sterk aangeraden om uw verticale signalering aan te vullen met Grondmarkering: verf, sjablonen, markeernagels .