Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Signalering toegankelijkheid

Dankzij de signalering toegankelijkheid beveiligt u de werkplaats en kunnen personen met een handicap vlug de mogelijkheiden, de gevaren en de aanwijzingen waarnemen zodat verplaatsingen gemakkelijker worden. Daarom heeft Seton een gamma gewijd aan de signalering voor slechthorenden, slechtzienden en blinde personen.

20 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

De signalering toegankelijkheid zorgt ervoor dat er aangepaste en begrijpbare informatie is op uw werkvloer. Bovendien sensibiliseert het iedereen voor personen met een handicap. Dit soort signalering is een onmisbare uitrusting geworden in onze maatschappij.

De signalering toegankelijkheid is voor ons allemaal belangrijk. Hierdoor vinden we beter onze weg in een gebouw, een magazijn enz. Het is namelijk voor iedereen van groot belang om zich te herkennen, te oriënteren en de gewenste plaats te bereiken.
Daarvoor moet je de informatie zien, waarnemen, ontcijferen, begrijpen, onthouden en uiteindelijk weten te gebruiken.

Personen met een handicap kunnen moeilijkheden ondervinden en zich zelfs uitgesloten voelen als de signalering inefficiënt of afwezig is.
Een goede, praktische en betrouwbare signalering zorgt ervoor dat zij op een zelfstandige manier de weg kunnen vinden. Het gaat hier uiteraard niet enkel om blinde personen, maar ook om slechtzienden en slechthorenden.

Seton helpt u bij de keuze van de de juiste signalering. Daarenboven stellen wij u ook onze Borden ringleiding voor slechthorenden voor, waardoor slechthorenden niet langer moeilijkheden zullen ondervinden om hun omgeving goed te kunnen begrijpen.