Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Veiligheidskleding en veiligheidsarmbanden

Veiligheid op de werkplek is de prioriteit van elke werkgever. Daarom stellen wij u een volledig gamma aan veiligheidskleding en veiligheidsarmbanden voor, voor een betere bescherming van de gebruiker, zowel overdag als 's nachts.

52 producten

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Filteren :
Materiaal  
Polyester(12)
PVC(7)
Niet-geweven polypropeen(4)
Polyethyleen(4)
Polypropyleen(2)
Tyvek®(2)
Polyester/katoen(2)
Nylon(2)
Weefsel met PVC-coating(2)
Katoen(1)
PVC/PU(1)
Spunbond/PE/SMS(1)
pvc op polyester/nylon drager(1)
Tyvek(1)
Polypropeen dubbele pvc-coating(1)
100% PU op polyamide drager (170 g/m²)(1)
pvc op polyester/katoen drager(1)
Reflectie  
Retroreflecterend(13)
Reflecterend(7)
Ja(2)
Niet reflecterend(1)
Kledingmaat  
Eén maat(17)
L(27)
M(17)
S(4)
XL(27)
XXL(22)
XXXL(1)
  1. 1
  2. 2

Seton stelt u een breed gamma voor aan persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) gewijd aan signalerings- en veiligheidskleding. U vindt er meer bepaald kleren in heel zichtbare kleuren (voor overdag) en met reflecterende of fluorescerende stroken (voor 's nachts), zoals veiligheidshesjes en -parkas. Voor een optimale zichtbaarheid zijn er ook veiligheidsarmbanden apart verkrijgbaar.

Bepaalde beroepsactiviteiten houden risico's in: verwondingen, brandwonden, schokken, valgevaar, ... Het is daarom verstandig om deze risico's te verminderen door het beschermingsniveau te verhogen, bijvoorbeeld door de aankoop van geschikte werkkleding. Zo bieden wij uw kleding aan voor werk in vuile omgevingen of moeilijke weersomstandigheden, zoals thermische kleding, regenkleding, ...

Voor een duidelijk overzicht van de verschillende PBM en om u te helpen bij uw keuze uit ons aanbod, nodigen wij u uit om onze pagina over veiligheidskleding te raadplegen.

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service aan te bieden. Sluiten