Contact

Snelle offerteaanvraag

0800 020 5883

Winkelwagentje (0)

Labelprinters en accessoires

Voor een optimaal beheer van uw voorraad, de organisatie van uw inventarissen en de klassering van uw documenten, stelt Seton u een gamma voor aan labelprinters die beantwoorden aan al uw verwachtingen inzake een etikettering op (on)regelmatige basis.

65 Artikel(en)

Filteren Sorteren

Rooster Lijst

Seton biedt u verschillende labelprinters aan voor de optimalisatie van uw klasseringen en uw organisatie naargelang uw behoeften.

Een gamma aan labelprinters voor in een kantooromgeving stelt u in staat om etiketten te maken voor het doeltreffend en overzichtelijk klasseren van documenten. Bovendien nemen ze weinig plaats in en zijn ze heel gebruiksvriendelijk. Zo vindt u er de Brother thermische labelprinters en accessoires die speciaal werd ontwikkeld voor een gebruik op kantoor.

Daarnaast is er onze reeks met meer industriële labelprinters voor eerder intensieve toepassingen in vaak moeilijkere omstandigheden. De Labelprinter BMP21 PLUS voor stickers en barcodes werd ontwikkeld om makkelijk transporteerbaar te zijn en werd verstevigd met een rubberen rand voor een optimale veiligheid.

Ten slotte zijn er voor elke etikettenprinter ook verbruiksartikelen beschikbaar, die u kun terugvinden in de overeenstemmende categorie van labelprinters.